vrijdag 11 januari 2013

On my way to New York

Morgenochtend om half 9 zit ik in het vliegtuig naar New York. Pfff, het is m'n allergrootste droom en nu komt het uit. Ik ben er gewoon nog steeds helemaal niet bewust van. Het is heel raar, maar ik kijk er echt heel erg naar uit! De hoge wolkenkrabbers. Het weer in New York is nu rond de 10 graden dus gewoon goed! In Florida is het 27 graden, dinsdag vertrekken we naar Florida en maken we daar een rondreis. Ik heb een paar posten in mijn concepten gezet zodat ik die kan posten als ik weg ben. Dus mijn blog stopt niet voor 2 weken! Ik moet als ik terug van wel alles inhalen van school enzo, maar als ik terug ben laat ik jullie of course alle foto's zien!
Ik wens jullie veel plezier op school
Jullie horen nog van mij!
Liefs, Bo
SHARE:

4 opmerkingen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig