zondag 9 juni 2013

About my prom night

Ik had afgelopen vrijdag mijn gala van school. Het was echt heel leuk! Hier kwamen we aan bij school, super eng. Iedereen keek je aan! Maar toch wel super leuk om mee te maken. Iedereen maakt foto's, je zit in een limousine. We zaten met 8 mensen in de limousine! Super leuk!

Met mijn vriendin achterin de limo!

Hier stapten we uit de limousine .

Toen iedereen eruit was nog eventjes snel foto's maken!
Daarna gingen we de school in, let the party begin! Het was erg gezellig met iedereen! Ik was nog niet eens de school binnen en ik had mijn hakken al verwisselt voor mijn Birkenstocks. Het witte jurkje dat ik aan had, kocht ik bij de Tally Weijl. De zwarte hakken kocht ik bij de Schoen Reus. Ik had mijn haar en make-up helemaal zelf gedaan! Alleen jammer dat de krullen uit waren gezakt. Maar ik heb een super leuke avond gehad, ik zal dit niet snel vergeten!

Nog één ding! Ik wil jullie heel erg bedanken. Ik heb namelijk gisteren de 10000 pageviews gehaald!

Wat vinden jullie van mijn gala outfit?
Liefs, Bo
SHARE:

17 opmerkingen

 1. Wauw, supergaaf! De limousine is echt tof en je jurkje is ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat sjiek! Tof dat jullie met de limousine gingen!
  Je hebt ook een heel mooi jurkje aan :) Liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, een limousine, hoe cool is dat! Je zag er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf! En wat zag je er mooi uit, wat een prachtige jurk heb je aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Super mooie jurk zeg, en erg gaaf dat je school dat hebt gedaan met een limousine.

  Liefs, Tessa
  www.beautylipss.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat gaaf zeg! Ik wou dat onze school dat zo deed.
  Je hebt ook een leuk blog, zullen we elkaar volgen?
  Liefs,
  Lindsey.
  http://sparksandfairytales.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je me volgt en ik volg je terug op gfc en bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ziet er heel leuk uit! Je jurkje vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind vooral je jurkje echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je ziet er echt super mooi uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om te zien, mijn zusje had vorige week ook gala!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig