woensdag 24 juli 2013

Reis foto's uit Londen

Ik was 2 weken geleden in Londen, ik heb ónwijs veel foto's gemaakt! Ook wat outfit foto's van iedere dag, tips en nog veel meer! Ik heb alles bij elkaar gestopt in dit artikel.  Kijken jullie mee naar mijn reis foto's uit Londen? Ik zeg je alvast, het zijn veel foto's! Veel kijk plezier.
Dag 1 :
Aangekomen in Hoek v Holland, de boot staat al klaar!
 
Stapelbedjes op de boot.
 
Wachten tot dat de boot vertrekt..
 
En we zijn er hoor! Na de boot nog met de trein, maar nu eindelijk in Londen aangekomen.
 
Sandwichesss!
 
Hotel kamertje.
 
Zo, wij kunnen nu ein-de-lijk de stad in.
Outfit : T-shirt - New Yorker / Short - Tally Weijl / Vestje - Primark / Armbandjes - Lucardi
 
 
M&M's world!

 
Omdat we niet veel tijd hadden om alle bezienswaardigheden te bezoeken, gingen we met een rode bus tour mee die overal langs gaat. T/m 15 jaar is het goedkoper. Aangezien ik net een paar weken 16 ben, zeiden we gewoon dat ik 15 was. Zo kregen we ook korting bij het metro dagkaartje. Dus super fijn!
 
Tower Bridge vanuit de rode bus!
 
Yeuj, wij rijden over de Tower Bridge.

 
Big Ben! Wat gaaf om dit te zien zeg..
 
En natuurlijk: LONDEN EYE!


 
Even een bevroren smoothie gehaald bij de mc. Echt lekker!

 
Slush Puppy. :D


 
Omdat we maar 2 dagen hadden in Londen. Hebben we (eigenlijk) niet geshopt. Ik ben wel even in de Primark geweest, maar niks gekocht...

 
Bij de New Look heb ik wel 2 héle leuke shirtjes geshopt!


Uiteten bij de Friday's.
 
HEAVEN!

Dag 2 : 

 
Geen commentaar... ;D

 
We gingen ook met een touring boot langs een paar bekende dingen.
 
Alweer een foto van de Big Ben, ik heb er zóveel gemaakt!
 
Omdat we nog een klein beetje tijd over hadden, gingen we in London Eye. De wachtrij van énorm. We hebben een heel stuk overgeslagen. Dus dat is dan wel weer leuk!
 
 
We zijn er bijnaa!
 
In London Eye! Mijn haar is trouwens echt kort geworden..
 Outfit : Bordeaux rood hemdje - New Look / Hemdje eronder - The Sting /  Short - Vero Moda / Tas - Primark / Oorbellen - Primark
 
 Eten!
 
Frozen yoghurt, gezond én lekker!
 
 Trein terug naar de boot.. 
Dit waren de foto's. Ik heb 2 héle leuke dagen gehad. In dit jaar heb ik New York, Parijs en nu ook nog Londen bezocht! Ik vond Londen erg leuk omdat we super lekker weer hadden. Zo kun je ook mooie foto's maken. De foto's die ik in New York maakte zijn allemaal zo grijs... Ik kan nu eindelijk zeggen welke stad ik het leukst vond. Dan komt New York echt wel op de eerste plaats, daarna Londen en daarna Parijs. Ik moet wel zeggen dat Londen veel weg heeft van New York. In Londen en New York lopen ze allebei met Starbucks over straat, ze hebben dezelfde stopcontacten (overigens erg fijn dat wij dat niet wisten, dus ik kon mijn telefoon niet opladen). Dus let daar ook op als je naar Engeland gaat!
 
Ben jij wel eens in Londen geweest?
 
Liefs, Bo

SHARE:

8 opmerkingen

 1. Wat een mooie foto's Bo! Dat zijn vast leuke herinneringen voor later. Londen is geweldig! Nu ik je foto's zie, wil ik ook graag terug :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's allemaal! ik ben dol op london, het is mijn favoriete stad en ik ben er al 3x geweest, de laatste keer was een jaar geleden ik zou zo weer terug willen gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's! Ik ben een paar jaar geleden ook een dagje naar Londen geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. love this post, so stylish!
  lots of love from the c&p girls,

  the casper&pearl blog
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's zeg! Ik ben in mei naar Londen geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Ik ben in 2007 in Londen geweest en wil er graag nog een keer heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke foto's londen is echt heeel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig