dinsdag 29 oktober 2013

These rainy autumn days

Welkom in Nederland. Wat een verschrikkelijk regenachtig weer is het zeg.. Ik heb vandaag een toets van Excel (wie verzint zoiets?) en een toets van spelling.  Ik heb deze week nog meer toetsen van o.a evenemententheorie en rekenen.. Donderdag ga ik na school even Den Bosch in om nieuwe broeken te halen want dat is écht hard nodig! Vrijdag ben ik lekker vrij en ga ik naar de efteling! Hoe is jullie schoolweek?


 
Liefs, Bo

SHARE:

15 opmerkingen

 1. Mooie foto's! De 5e is erg mooi! Succes met je toetsen! En geniet vrijdag van je dagje in de Efteling! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha een toets van Excel?! In elk geval veel succes met alle toetsen! Je hebt echt supermooie foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha veel plezier in Den Bosch he (: ik heb t ook echt heel druk ^^ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie foto's zeg

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De 4e en 5e zijn mijn favoriet! Heel mooi gedaan Bo! Excel, die naam herken ik... Pas moest ik een project doen van excel, maar ik snapte er niks van... Gelukkig kon mijn vader me helpen haha! Succes! Lieeefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's ! en een super schattig hondje natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes met je toetsen! Mooie colsjaal heb je om :)

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. i love those fall pictures...:))) they are really nice...
  come andd see me too on>

  www.olivains.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's! Vooral die 5e. Veel plezier vrijdag :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De vijfde foto ziet er mooi uit!
  Veel plezier in de Efteling vrijdag! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's! Ik hoop dat je toetsen goed zijn gegaan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. OMG BO! Wat heb je weer super mooie foto's gemaakt! Fotograafje ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig