dinsdag 12 november 2013

Beautiful world

Op dit moment ben ik eventjes tussendoor thuis, straks moet ik weer terug naar school om te helpen op de informatieavond. Ik moet helpen om mijn laatste studiepunten te verdienen, ik heb gelukkig al mijn studiepunten gehaald in de eerste periode, dus ik hoef niet naar bijles. *vreugdedansje*. Afgelopen weekend heb ik een hoop natuur foto's gemaakt, omdat ik nog veel moet oefenen met mijn camera instellingen. Het was prachtig weer. Ik kijk nu alweer uit naar aankomend weekend. Ik heb trouwens zaterdag een record gehaald aan pageviews, waar ik echt heel erg blij mee ben! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn foto's vinden.Liefs, Bo
SHARE:

16 opmerkingen

 1. Wauw, supermooie foto's! Heerlijk dat je even thuis bent, ik ben zojuist helemaal nat geregend met het naar huis fietsen van school ;)

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's =]! Hmmm I miss the sun <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's zeg, lekker helder! Was trouwens een supermooie plek om te fotograferen, ook met je outfit foto's.. Zo mooi groen op de achtergrond en de zon erbij is de perfecte combi gheghe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, suupermooie foto's Bo! En inderdaad ook een hele mooie plek, zo tussen de weilanden en weggetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wooooow Bo je hebt talent!!! love the pics <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waauw, prachtige foto's, ze zijn supermooi gelukt weer! Vind vooral de 3 en 4 heel erg mooi! Heerlijk dat je tussendoor naar huis kan, ik moet nog even volhouden met stage lopen en gelukkig heb ik dan ook weer wat meer tijd enzo hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zitten hele mooie foto's tussen vooral die laatste vind ik erg mooi. Liefs, Savannah

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig