donderdag 2 januari 2014

Gran Canaria part 1

Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne oudjaarsavond hebben gehad. Ik in ieder geval wel! Laten we het jaar eens goed beginnen met een overdosis mooie fotografie beelden uit Gran Canaria. Ik ben er een weekje geweest en ik heb het erg naar mijn zin gehad, ik heb veel foto's gemaakt. We hadden erg mooi weer dus een korte broek kon wel ja. Deze beelden heb ik gemaakt in de eerste paar dagen waarbij we een beetje hebben rondgelopen en zijn wezen varen naar een ander plaatsje. Daar heb ik ook heel veel mooie foto's gemaakt. Ik ben benieuwd wat jullie van deze foto's vinden.
 


SHARE:

20 opmerkingen

 1. Ik krijg hier een vakantiegevoel bij, zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk! Hier ben ik 2 jaar geleden ook geweest! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie foto's, je hebt heerlijk weer gehad zo te zien xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, heel mooi! Lekker weertje daar hihi. :) Mooie foto's Boooo! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie foto's, het is echt leuk daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Wat ziet het er daar heerlijk uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een prachtige foto's! En wat een lekker weer, ik wou dat het in Nederland alweer zulk weer was...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhhhh wauw wat een supermooie foto's zeg! Hier kan ik echt verschrikkelijk jaloers op worden haha! Sinds 1 januari ben ik serieus alweer aan het wachten en aftellen totdat het weer zomer is in Nederland en ik (hopelijk!) ook weer op vakantie ga dit jaar. Zomer is altijd mijn favo seizoen van het jaar, die zon maakt me zo happy en nieuwe vrienden maken op de camping. LOOOOOVE ZOMER! Door dit hele levensverhaal krijg ik alleen nog maar meer zin. Kan je het merken?! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sharon! Wat leuk dat je vrienden maakt op een camping!

   Verwijderen
 9. Ziet er in ieder geval uit als een erg leuke vakantie. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw het is prachtig daar! Me so jelly!
  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah Gran Canaria ziet er echt tien keer beter uit dan hier met al die regen. Ik moet zeggen dat ik wel een klein beetje jaloers ben dat je daar bent geweest, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's. Zo tof dat je daar geweest bent! Liefs, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke foto's allemaal:) Super vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig