dinsdag 7 januari 2014

Gran Canaria part 2

Meer, meer, meer... Ik heb nog heel veel vakantie foto's die ik wil posten op mijn blog. Daarom deel 2, in dit artikel zitten weer hele mooie foto's, ik heb veel close-ups gemaakt van bloemen. Maar ook weer veel landschap fotografie. We hadden een auto gehuurd en zijn heel het eiland rond geweest. We zijn naar een heel leuk plaatsje geweest waar ze hele leuke straatjes hadden met mooie bloemen. Ook hadden ze een mooie haven. Ik kon me helemaal uitleven met mijn camera.
 

 
SHARE:

12 opmerkingen

 1. Wat een mooie omgeving! En hele mooie foto's, ziet er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige omgeving + je foto's zijn gewoon perfect !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie foto's, altijd leuk om te zien van die reis foto's (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, prachtige foto's Bo! Het lijkt me echt heerlijk om op vakantie te gaan in de winter naar een warm land, haha! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's! Dat haventje, die bloemen, het lijkt me prachtig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie foto's! ziet er goed uit, echt een top vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw geweldig! En die armbandjes zijn ook echt zo'n vakantiegevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Mooie foto's en gaaf dat je daar geweest bent!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig