maandag 13 januari 2014

Gran Canaria part 3

Ik was van plan om mijn foto's in 2 delen op mijn blog te zetten, dat is helaas niet gelukt. Daarom een 3e deel. Want ik had nog veel mooie foto's die ik graag wilde laten zien. In deze dagen hebben we veel rondgereisd over het eiland. Ik heb veel mooie landschap foto's gemaakt. Ook was het kerstmis, om met kerstmis aan het strand te liggen voelt heel raar. Maar het is wel relaxed. We hadden ook een uitgebreid kerstdiner waar ik ook een aantal foto's van heb gemaakt. Ook palmboom foto's en foto's van het strand konden niet ontbreken.
 


 
Wat vinden jullie van deze foto's?
Liefs, Bo
SHARE:

12 opmerkingen

 1. Wauw wat had ik daar graag willen liggen zeg, jeeeetje! Heb superveel zin in de zomer als ik al die zonnige foto's zie van je vakantie in Gran Canaria :) Lijkt me inderdaad ook héél gek om op het strand te liggen, terwijl het eigenlijk kerst is, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw super mooi, geweldig daar! Afgelopen zomer ging ik naar Tenerife en dat ligt bij Gran Canaria. Het heeft veel van elkaar weg! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw prachtige foto's heb je gemaakt!!! Ik wil ook naar weer een keer naar gran canaria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw! mooie foto's én mooi eiland zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Krijg al helemaal zin om naar de zon te gaan:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een prachtige foto's! Dat ziet er niet verkeerd uit daar :) Ben er nog nooit geweest, maar Gran Canaria staat zeker op mijn travel wishlist! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw echt prachtige foto's heb je gemaakt.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me inderdaad vreemd om op het strand te liggen met kerst haha. Mooie foto's! Vooral die van die stenen vind ik heel gaaf. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. je foto's zijn echt super! kunnen we nog wat van leren!
  groetjes http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's! Hoelang fotografeer je al? Now following you!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw hele mooie foto's! Ohh en me so jelly!
  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig