maandag 10 maart 2014

A touch of spring

Vandaag is mijn weekje vakantie afgelopen en ga ik weer naar school, ik heb een hele leuke week gehad. Alleen een beetje jammer dat ik vrijdag, zaterdag en zondag ziek thuis heb gezeten. Ik heb me heel erg verveeld en had totaal geen zin om iets te doen aan mijn blog of buiten foto's te maken. Zondag ging het al iets beter en maakte ik toch wat foto's van de bloesemboom die alweer begint te bloeien. Wat is het toch heerlijk lente weer buiten! Ik ben in mijn vakantie ook nog naar de efteling geweest en heb daar gewoon zonder jas kunnen rondlopen.Verder heb ik 5 dagen carnaval gevierd en dat was super gezellig. Ik vind de foto's echt mooi gelukt, vooral met de eerste foto ben ik heel blij! Wat vinden jullie?


SHARE:

20 opmerkingen

 1. Supermooie foto's! Fijn dat je een heerlijke vakantie heb gehad, jammer dat je ziek was! De bloesemboom is mijn favoriete boom voor de lente, haha, klinkt een beetje gek, maar ik vind hem zoo mooi! Zou er het liefst honderden foto's van kunnen maken, hihi. Ik ga de camera van school denk ik lenen voor dit weekend zodat ik ook mooie fotootjes kan schieten en een beetje kan oefenen met een spiegelreflex!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad en jeetje wat een mooie fotos !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat heb je mooie foto's gemaakt zeg, echt prachtig!!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw prachtige foto's! En mooi dat je een fijne vakantie hebt gehad.
  Liefs
  www.thebordeauxbow.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw super mooie foto's, echt prachtig! De kleuren zijn super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's, heerlijk dat lente gevoel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een mooie foto's Bo! Die boom staat ook bij mijn oma in de tuin en ik had er laatst ook foto's van gemaakt, zo mooi! Ik vind dat altijd heel leuk om te doen, dan merk je ook gelijk dat het lente begint te worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer dat je de laatste dagen ziek was, maar gelukkig niet de hele week. Wat leuk dat je bent wezen carnavallen, ik ben 6 dagen geweest/gewerkt, hihi. Waar ben jij geweest? Je foto's zijn mooi gelukt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben naar de discotheek geweest dicht bij mij in de buurt. Daar komen veel van mijn leeftijdsgenoten. Omdat ik nog geen 18 ben mag ik niet overal naartoe haha... Balen :(

   Verwijderen
 9. Mooie foto's! Ik vind bloesems altijd zo mooi! :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie foto's! Het klinkt alsof je een hele leuke vakantie hebt gehad, vooral de Efteling lijkt me leuk (helaas nog nooit geweest!)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw wat een prachtige heldere foto's zeg! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie blog heb je :-)
  Ik verloot momenteel een te gekke outfit (t.w.v. 350 euro) giveaway op mijn blog!
  €350 OUTFIT GIVEAWAY, klik hier
  xo.
  FROM HATS TO HEELS

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah, jammer dat je de laatste dagen ziek was. Maar hele gave foto's heb je gemaakt, echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig