woensdag 30 april 2014

Amsterdam

Gisteren heb ik de hele dag rondgeslenterd in het mooie Amsterdam. Ik was er al een aantal jaar niet meer geweest, aangezien de Forever21 was geopend vorige week en ik graag wilde fotograferen in Amsterdam ben ik erheen geweest met mijn ouders, broertje en mijn beste vriendinnetje Maaike! Het was een hele gezellige dag. We hebben even geshopt bij Forever21, winkeltjes gekeken, op terrasjes gezeten, naar een museum geweest, het vondelpark bezocht en 's avonds gingen we lekker uiteten. Natuurlijk liep ik weer als een toerist rond met mijn camera om mijn nek, ik had af en toe wel het gevoel alsof we in het buitenland waren. Ik ben erg enthousiast over de foto's die ik heb gemaakt, daarom kon ik ook écht niet wachten om ze te laten zien aan jullie. De shoplog van Forever21 komt natuurlijk ook nog online. Maar eerst, fotografie!
SHARE:

20 opmerkingen

 1. Die broodjes zien er super lekker uit! Wat een gezellige foto's heb je gemaakt! Leuk artikel!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt typisch Amsterdam dit, wat mooi! Het ziet eruit als een supergezellig dagje, en ik zie al een paar leuke winkels langskomen, ik moet ook naar Amsterdam! Heel benieuwd naar je aankoopjes van de Forever 21!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, erg mooie foto's heb je weer gemaakt! Ziet er heel gezellig uit. :-) Erg leuke ketting heb je om!

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amsterdam is zooo mooi, feels like home! Awesome pics x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's, ik vind amsterdam erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Amsterdam is zo'n leuke stad ^^
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aahh wat een leuke foto's! Die kaas, oooh my god echt hemel op aarde haha! Ik ben gewoon pas 1x in Amsterdam geweest en toen was ik 8 ofzo, echt erg.. Klinkt in ieder geval echt als een heeerlijke dag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's, Bo! Amsterdam is echt een mooie stad. En ik zag de winkel van Brandy Melville voorbij komen, daar wil ik nog zó graag een keertje heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's! Ik kom echt wekelijks in Amsterdam dankzij mijn studenten ov haha. Het Vondelpark is altijd erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw wat een mooie foto's! Amsterdam is geweldig. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Volgens mij hebben jullie het echt geweldig gehad! Ik werk in A'dam, dus ik ga liever naar een andere stad ;-)

  xx,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke foto's heb je gemaakt. Het geeft mij ook wel een beetje een buitenland gevoel hoor die foto's hihi. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg mooie foto's heb je gemaakt! Je dagje klinkt ook perfect, van alles wat :)! Houd ik van.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Supermooie foto's heb je gemaakt zeg, logisch dat je niet kon wachten ze te posten, hihi. Ik vind vooral die met de bloemen heel erg mooi en Amsterdam krijgt nu echt heel veel leuke winkels. Ik moet er ook snel een keertje heen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuke foto's! Ik ben laatst ook in Amsterdam geweest, maar vond het helaas toch iets te druk in de Forever 21. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie foto's! Vooral die van de Brandy Melville vind ik mooi, dat lijkt zo'n Tumblr-plaatje, haha. Ik kom zelf heel vaak in Amsterdam, bijna elke maand wel :) Ik ben echt heel benieuwd naar wat je hebt gekocht bij de Forever 21, ik was er op de dag van de opening maar vanwege de drukte heb ik alleen gekeken en heb helaas niks gekocht of gepast (de rijen waren drie keer langer dan bij de Primark!). Ik ben wel van plan om binnenkort wel te gaan.:)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie foto's! Typical tulips, love them! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Waaaauw, wat een prachtige foto's. Zo te zien heb je een heerlijke dag gehad <3

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig