donderdag 10 april 2014

Outfit l Floral pastels

Gisteren was ik de hele dag vrij, omdat ik geen toetsen in hoefde te halen in mijn toets week. Die overigens vanmiddag voorbij is! Op mijn vrije dag ben ik outfit foto's gaan maken bij de bloesemboom in het park. Gelukkig was het lekker rustig, dus heb ik super leuke outfit foto's kunnen maken. Ik vind ze heel mooi gelukt, de foto's zijn zo lekker vrolijk met de bloesemboom vind ik! In deze outfit draag ik mijn lichtroze pastel kleurige blouse, ik draag deze niet vaak maar voor de lente vind ik 'm zo mooi. Ik vind hem leuk gecombineerd met mijn bloemenprint sjaal en lichte spijkerbroek. Helaas staan mijn nieuwe schoenen niet onder deze outfit, dus draag ik maar gewoon mijn witte converse. Wat vinden jullie van mijn outfit?
 


 


 
 
Blouse - The Sting / sjaal - Primark / broek, zonnebril - H&M /schoenen - Converse
SHARE:

30 opmerkingen

 1. Wauwie Bo, inderdaad echt prachtige foto's! Ik heb er stiekem natuurlijk al eentje kunnen zien via de app maar vooral de eerste foto is zo leuk! Beetje Noors achtig :) En wat een mooie plek om je foto's te schieten, de kleuren van de bloesembomen vallen lekker op en komen mooi terug in je sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nice outfit !!

  http://giveawaydose.blogspot.in/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad heel leuke foto's met die boom op de achtergrond! :) Schattige outfit. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Mooie kleurtjes. Je foto's zijn ook zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. what a wonderful spring look! you are sooo pretty!
  kisses
  Maren Anita

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaw, die kleur van je broek is leuk man! Leuke outfit verder trouwens! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk outfitje bo! perfect voor de lente :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk, ik hou echt van die lichte kleurtjes.
  En je all stars, ik wil ze ooksuper graag!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die broek is echt heel erg leuk! Leuke outfit! Je ring is echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie (mag ik prachtige zeggen?) foto's! Ze zijn echt heel gaaf met die bloesem op de achtergrond. Die lichte kleurtjes in je outfit zijn heel mooi, en hey, All Stars zijn altijd handig om te combineren, past bijna overal bij! Heerlijk dat je vrij was, wil ik ook wel. Wij hebben nu wel geen toetsweek op school, maar je wordt wel bekogeld met toetsen en po's, pfff. Morgen is het weer weekend gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie foto's met die bloesem om de achtergrond !!! En ook een erg leuke outfit

  BeantwoordenVerwijderen
 12. prachtige lente foto's! Hele leuke outfit ook

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi, die pasteltintjes! Ik zoek ook nog zo'n broek, weet ik eindelijk waar ik moet zoeken. Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige foto's zeg! De locatie ziet er ook echt prachtig uit. Leuke en zomerse outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke outfit en hele mooie foto's; echt mooi scherp!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Waauw, de foto's zijn inderdaad super mooi! Erg mooie locatie zo voor die bloesemboom. De bloesemboom zijn mijn favoriet van de lente, haha! Klinkt een beetje gek maar ik vind ze zoo waanzinnig mooi :) Perfect voor foto's! Leuke outfit, vooral je blouse/shirt vind ik tof!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie foto's en prachtige outfit!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie foto's en wat heb je een leuke outfit aan!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke outfit! Dat blousje heb ik ook :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super leuke foto’s!

  lifeofdiya.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een toffe outfit en foto's! Helemaal goed voor de lente! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 22. These pa stel colors are so pretty and you are very cute dear :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mooie lente outfit ! Het sjaaltje staat er ook erg leuk bij ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig