dinsdag 24 juni 2014

The fotoshoot 1.0

Gisteren had ik een hele leuke dag, ik had namelijk een fotoshoot met Michelle en Maris! Michelle vroeg op facebook of er iemand interesse had in een fotoshoot, en dat leek me heel erg leuk. Gisterenmiddag kwamen Maris en Michelle naar mij toe, en fietsten we naar de duinen, want dat is super dichtbij vanaf mijn huis. Er was helemaal niemand en het zonnetje scheen dus het was perfect voor foto's. We hebben super leuke foto's gemaakt, portret foto's, maar ook hele foto's van ons samen! Michelle zou de foto's bewerken en naar ons toe sturen, maar ik kon gewoon niet wachten om ze te laten zien dus ik heb er alvast zelf een paar bewerkt om online te zetten!

Er zullen nog meer artikelen online komen met meer foto's, want we hebben er best wel veel gemaakt. En stiekem zeg ik erbij dat de mooiste foto's nog online moeten komen! Wat vinden jullie van deze foto's? Ik vind vooral de eerste heel erg gaaf! Ik wil Michelle heel erg bedanken voor het maken van de foto's, echt superleuk! Ik vond het een super gezellige middag en het was super leuk om deze meiden te ontmoeten (alhoewel ik Michelle afgelopen zaterdag al had ontmoet). En ooh ja, ik ga vandaag naar het concert van One Direction. Ik ga met 2 vriendinnen en met Michelle, dus dan zie ik haar weer! Super gezellig, ik heb er super veel zin in! Byee!
SHARE:

17 opmerkingen

 1. Wauwie wat een mooie foto's! Die bloemenkransjes staat je echt leuk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg ik zag de fotos al bij Maris op facebook, de fotos zijn mooi geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke foto's hebben jullie gemaakt, ziet er echt heel leuk uit. Ben benieuwd naar de bewerkte foto's van Michelle, maar ze zijn in ieder geval ook op een hele mooie plek geschoten! Wat grappig dat dat zo vlakbij je huis is, kan je misschien ook nog zelf foto's maken voor outfits ofzo.. Wish I had a place near my house like that! Ik wil ook supergraag een 50mm lens want ik weet dat Michelle die heeft, ik vraag 'm voor mn verjaardag :) Dat bloemenkransje staat je echt zó leuk, kom maar op met de rest van de foto's zou ik zeggen, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De foto's zijn erg mooi geworden! Ik vind je outfit ook ontzettend leuk. Heel veel plezier vanavond bij one direction, maar dat komt vast wel goed denk ik haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond het ook echt een geweldige middag! We hadden geluk met het weer, want mehn wat was het warm! De ice tea's en de ijsjes hadden we dan ook wel verdient! Ik vind deze foto's echt heel leuk geworden! Ik heb ook een aantal al bewerkt die ik via Dropbox al binnen heb gekregen. Ik ben echt zo benieuwd naar de rest en ik ben ook inderdaad heel benieuwd naar de bewerkte foto's van Michelle, ze zullen vast mooi worden! Ik vind de eerste en de laatste trouwens prachtig. Heel heel heel veel plezier bij One Direction, maar dat moet zeker lukken! :D
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een erg mooie foto's!
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pretty foto's!
  Je outfit is ook heel leuk,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke outfit en prachtige foto's liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooie foto's! En dat bloemenkransje is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's Bo! Je staat er mooi op:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie foto's! Leuk die bloemenkrans, staat je heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Was zo leukkk!! En nogmaals: jullie bedankt! :D Ik ga dit weekend de foto's bewerken zodra ik tijd heb! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke foto's! Ik ben benieuwd naar de rest!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, super mooie foto's! Ik ben heel benieuwd naar de andere. :))

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig