dinsdag 29 juli 2014

A foreign feeling

Een buitenlands gevoel krijgen in je eigen land. It's possible. Bijvoorbeeld toen we in onze zomer outfit over de zonnige boulevard liepen in Vlissingen. Als je naar rechts keek was er een strand waar veel mensen te zien waren. Dat gaf mij echt een buitenlands gevoel. Vlissingen was erg leuk om te zoeken, we zijn er wel 3 keer geweest. Één keer om naar de bioscoop te gaan, één keer om wat rond te lopen en de andere keer voor de kermis. Ook hadden we wat souvenirtjes gekocht in Vlissingen, souvenirwinkeltjes waren echt nergens anders te vinden. Ik had ook nog een leuk shirtje geshopt in Vlissingen! Ik vind deze foto's best wel leuk en erg zomers. Helaas is de boulevard niet in Spanje, maar daar lijkt het wel op, toch? Ook zijn we een middagje wezen rondlopen en shoppen in Middelburg, ik had niks gekocht, maar wel foto's gemaakt. Echt een leuke stad! Nu even wat over mijn vakantie bezigheden. Ik heb afgelopen dagen alleen maar gewerkt, gisteren heb ik verf gehaald voor mijn nieuwe kamer en mijn behang eraf gehaald. Vandaag heb ik 2 verjaardagen waar ik naar toe moet en wil ik beginnen met schilderen. Het is trouwens alweer bijna Augustus, time flies!
 

SHARE:

8 opmerkingen

 1. De boulevard heeft inderdaad echt iets buitenlands! En dat bordje is leuk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er allemaal super leuk uit :)
  liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige foto's! Ik herken je gevoel, ik had dat vorige week ook in Ameland. Alles was zó anders, allemaal duinen, zee, gezellige terrasjes dan het 'vaste land' en had echt niet het idee alsof ik in Nederland was. Ik had dus precies zo'n zelfde gevoel met dat je je vreemd voelt in het eigen land, haha. Het strand bij jullie was iets drukker dan dat bij ons toen ik er een dagje was, er was serieus helemaal NIEMAND. Oké, 5 mensen dan misschien, maar voor de rest waren alle strandtentjes ook echt superrustig en goedkoop. Loveeeee! <3 Was echt heel leuk, Ameland is niet zo'n toeristentrekker dus ook niet overdreven druk. Echt aanrader om ook een keertje heen te gaan, Vlissingen wil ik ook nog wel een keertje bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet precies hoe dat gevoel is, haha. Dat heb ik een vooral in Maastricht gehad, daar is het zo totaal anders dan in de rest van Nederland, haha. Vlissingen is inderdaad erg leuk! Ik ben er zelf ook een paar jaar geleden geweest. Mooie foto's heb je gemaakt ook, ze zijn zo heerlijk zomers :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke foto's! Ik snap je gevoel helemaal, ik woon zelf heel dichtbij Scheveningen en als het mooi weer is, is het daar net Spanje in het hoog seizoen. Iedereen is vrolijk en heerlijk weer. Nu maar hopen dat het langer zulk lekker weer blijft, maar ach in Nederland weet je het maar nooit hé!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke en mooie foto's! Ik ken het gevoel ook, ik was een paar jaar terug op vakantie in het plaatsje Garderen. Daar hadden we een heel fijn hotel geboekt en zijn we ook door de omgeving gaan rijden en hebben diverse stadjes gezien zoals Apeldoorn, superleuk! Ik ben nog nooit in Vlissingen geweest.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Vlissingen en Middelburg! Ik woon in de gemeente Vlissingen en mn vriend woont in Middelburg haha! Dus ik ben in allebei vaak te vinden! De boulevard is fijn he!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! Ik ben nog nooit in Vlissingen geweest, maar het ziet er erg leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig