maandag 21 juli 2014

Camping vibes

Ik ben weer thuis van mijn kampeer weekje in zeeland! Ik heb het echt naar mijn zin gehad, we hadden echt mooi weer. Het was echt heel erg gezellig met z'n alle en we hebben leuke activiteiten gedaan. Ik heb heel veel mooie foto's gemaakt met mijn spiegelreflex camera, vooral van de zonsondergang op het strand, in Middelburg en in Vlissingen. We konden vanaf de camping lopend naar het strand! We hebben heerlijk op het strand gelegen en gezwommen in de zee, ik ben ook goed verkleurd. Mijn bikini bandjes zijn al goed te zien. We sliepen in een grote caravan met 5 personen, buiten in het tentje sliepen ook nog 2 personen. We hebben ook een keer gebarbecued op de camping, dat was super gezellig. Ook zijn we een keer uiteten geweest bij de wok. Vandaag heb ik alvast een paar foto's van het kamperen en het strand voor jullie. Stay tuned, want de zonsondergang foto's van het strand post ik later deze week en die zijn zoo mooi gelukt. Zijn jullie ook alweer terug van jullie vakantieweekje?
 
SHARE:

9 opmerkingen

 1. Oeee leuk Bo! Ik was ook een dagje in Middelburg. Ben je ook uit geweest in Renesse? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee ik ben niet naar Renesse geweest. We hadden alleen fietsen en dat was denk ik een beetje te ver weg haha. Zou wel leuk zijn geweest! Leuk dat je ook een dagje naar Middelburg bent geweest!

   Verwijderen
 2. Een camping is altijd zo gezellig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat ontzettend leuk! Ziet er gezellig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er leuk uit, was vast heel gezellig! Ik heb nog nooit (alleen in de achtertuin, maar dat telt denk ik niet) gekampeerd, echt heel erg haha. Vrijdag ga ik een weekje naar een dorpje vlak bij Den Helder, in een huisje. Hopelijk blijft het zulk heerlijk weer in Nederland!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. pff als ik dit zie mis ik het kamperen echt... Ik heb tot mijn 12e altijd gekampeerd maar toen gingen mijn ouders scheiden. Echt jammer. Binnenkort zelf dan maar eens gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! En wow ik heb echt precies hetzelfde met de comment hierboven! Ik mis kamperen ook heel erg, vroeger kampeerde ik echt altijd, alleen toen gingen mijn ouders scheiden en werd de tent verkocht. Nouja nu bezoek ik veel steden in de vakantie wat natuurlijk ook heel tof is. Ik ben vorige week naar Berlijn geweest, en volgende week ga ik naar London!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's heb je gemaakt, zeg! Het ziet er super gezellig uit. Heerlijk dat het strand zo dichtbij was. Ik ging altijd mee op vakantie tot ik 17 jaar was, haha. Daarna werd het tijd om zelf te gaan en dat werd Spanje! Geweldige tijd gehad, heel veel uit geweest, haha. Die avonden vergeet ik ook nooit meer. :) Ik hoop eind dit jaar naar Berlijn te gaan met de Kerstdagen, dat lijkt me zo geweldig!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig