zaterdag 26 juli 2014

Grain fields and sunset

Wat een fijne avond was dit toch, toen we op weg waren naar het strand om foto's te maken van de zonsondergang kwamen we langs een granen veld en stopten we even om foto's te maken.  Ik vind vooral de eerste foto heel mooi geworden. Toch wel leuk om foto's te maken van dingen die je hier niet hebt in de buurt. Zoals het strand, want dat is niet dichtbij. En zulke grote velden met graan zie je hier ook niet in de buurt. Jammer dat ons weekje in zeeland al voorbij is, het was namelijk echt gezellig. De hele middag op het strand of in de stad en rond 19:00/20:00 gaan eten en 's avonds laat opblijven totdat het doodstil is op de camping, dat zijn pas vakantietijden. Achja, nu heb ik weer iets om naar uit te kijken, volgend jaar gaan we naar het buitenland.

SHARE:

7 opmerkingen

 1. Wauw, supermooie foto's! Geweldige plek om outfitfoto's te maken. Zeeland lijkt me erg mooi, ik ben er volgens mij nog nooit geweest, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die eerste foto is inderdaad echt heel mooi! Echt prachtig met die zonsondergang, goed dat jullie even zijn gestopt hihi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAUW! Die eerste foto is zo mooi!
  Lijkt net een foto voor op een cover van een boek.
  Echt heel mooi gedaan Bo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De eerste foto vind ik echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, hele mooie foto's! Vind de eerste en derde en laatste heel erg mooi gefotografeerd!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig