zondag 6 juli 2014

High trees and a flower crown

Some good news! Ik ben over naar het 2e leerjaar met al mijn 60 studiepunten, dus nu kan ik lekker van mijn vakantie genieten. Volgende week zit ik in een weekje in zeeland met vrienden. Natuurlijk gaat mijn camera ook mee, dus kan ik wat foto's maken op het strand! Ik heb nu echt teveel leuke dingen om over te schrijven op mijn blog, too much inspiration woops. Een paar weken geleden had ik een fotoshoot in de duinen en de bossen. Ik heb nog steeds een hoop foto's hiervan die ik aan jullie wil laten zien. De foto's die ik vandaag laat ik zien vind ik toch wel de mooiste foto's die Michelle heeft gemaakt van mij! Het leek me leuk om deze foto's in een soort outfit post te zetten, want deze outfit droeg ik ook op mijn verjaardag. lk vind deze foto's zoo vet. Like, is that me? Wat vinden jullie van de foto's?
TOP only JEANS h&m SHOES puma FLOWER CROWN & BRACELETS primark
SHARE:

10 opmerkingen

 1. Ik vind bloemenkransen ook zo leuk! De foto's die je hebt gemaakt zijn echt mooi, met de achtergrond en je outfit!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeel leuk Bo! Ik heb echt al zo lang niet meer op je blog gekeken... maar dat ga ik weer vaker doen! :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit! Mooie foto's ook:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's zijn het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die flower croon staat je leuk. Mooie foto's en leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, mooie foto's Bo! Die bloemenkrans staat je heel leuk, mooie omgeving ook. Geniet lekker van je vakantie, ik moet nog één dagje met twee toetsen morgen, en dan heb ik ook nog alleen maar leuke dingen op de planning staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfit! De foto's zijn heel erg mooi :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die bloemenkrans is echt zo leuk! Leuke outfit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een gave foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig