zaterdag 12 juli 2014

Pink flowers + on holiday!

Ik maakte weer wat foto's met mijn nieuwe lens. Dit keer van de roze bloemen, wauw. Echt super mooi en scherp. Soms bewerk ik mijn fotografie foto's wat in photoshop voor de belichting of het contrast. Maar dat was niet nodig bij deze foto's. Ik denk dat ik deze mooi foto's niet hadden kunnen maken met mijn 18-55mm lens. Ik ben zo blij met mijn nieuwe lens! Nu eventjes iets anders, ik vertrek vandaag naar zeeland, ik ga een weekje kamperen met vrienden en vriendinnen! Ik heb nog nooit gekampeerd, nou ja vroeger een keer maar daar weet ik niks meer van. We gaan met een groepje van 7 personen, waaronder 3 meiden en 4 jongens. We hadden vorig jaar al afgesproken om met z'n alle op vakantie te gaan, maar nog niet naar het buitenland. Want dit is ook mijn eerste vakantie zonder ouders. We gaan een keer de stad Middelburg bezoeken, uiteten, naar het strand en naar de bioscoop voor The Fault In Our Stars! Hopelijk hebben we wat mooie daagjes aan het strand! Verder zullen we een hoop gezelligheid maken en veel eten haha. Natuurlijk gaat mijn spiegelreflex camera ook mee, zodat ik foto's kan maken. Ik heb wat blogposten ingepland voor als ik weg ben, zodat jullie nog steeds mijn blog kunnen lezen. Fijne vakantie!
SHARE:

8 opmerkingen

 1. Wauwie at een mooie foto's! En heel veel plezier op vakantie, lekker genieten!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh, echt prachtige foto's! Ik ben jaloers op je lens, haha! Logisch dat je er heel blij mee bent. Heeel veel plezier op vakantie en geniet er lekker van!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie heldere foto's! Veel plezier (en succes ;) met kamperen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie bloemen, je hebt er echt mooie foto's van gemaakt! Super chill dat je met vrienden op vakantie gaat, have fun! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie foto's! Vooral de laatste!
  Veel plezier op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's! Ik ben dol op bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig