dinsdag 19 augustus 2014

Breathe in, breathe out

Ik moet volgende week weer aan school gaan geloven, eerst heb ik een introductie met mijn nieuwe klas. Het is een gehele meidenklas, dus ik heb geen idee wat ik moet verwachten. Ik ga nu naar het 2e jaar van mijn MBO opleiding, we moeten een richting kiezen vandaar dat de klassen worden veranderd. But first, het is nog vakantie! Ook al vind ik het al herfst worden. Stiekem heb ik super veel zin in de hefst. Warme truien, koude nachten, cozy socks, gekleurde bomen. Ik zie voordelen van alle seizoenen. Toen ik een maandje geleden in zeeland was had ik pra-cht-ige foto's gemaakt van de zonsondergang op het strand (al vind ik dat zelf). Het leek me leuk om deze aan jullie te laten zien. Omdat ik als fotografie-addict het liefst mijn blog volspam met foto's. Breathe in, breathe out. Wat is een strandwandeling op het strand met zonsondergang toch heerlijk, even in en uit ademen. Ik geloof dat aankomend schooljaar helemaal goed gaat komen.
SHARE:

7 opmerkingen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig