zaterdag 9 augustus 2014

City trip naar Antwerpen

Afgelopen dinsdag bezocht ik de stad Antwerpen samen met mijn vriendje, ik was nog nooit in Antwerpen geweest en we waren nog nooit zo'n dagje weggeweest met z'n tweeën, maar het was echt super leuk. We hebben het echt naar ons zin gehad, en het was super lekker weer! We gingen met de trein, de gehele treinreis duurde iets langer dan 1,5 uur en we betaalden €25 euro p.p voor een retourtje dus dat vond ik reuze meevallen! De foto's zijn weer heerlijk zomers, en wat is Antwerpen een leuke stad! We hebben veel rondgelopen, winkeltjes gekeken, foto's gemaakt, met een sightseeing tour busje mee geweest, in een reuzenrad geweest waar we over de hele stad konden kijken, op terrasjes gezeten en we zijn uiteten geweest. Dicht bij de kathedraal zit een hele mooie fontein, heerlijk om daar te zitten. En wat zitten er veel leuke winkels in Antwerpen zeg, ik had mezelf beloofd om niet te veel te shoppen maar ik wilde wel graag iets scoren bij de Brandy Melville, so I did! Ik heb een lichtblauwe skater skirt gekocht. Zijn jullie wel eens in Antwerpen geweest?

 Vanuit het reuzenrad! :)

SHARE:

15 opmerkingen

 1. Wat een mooie foto's. Leuke aankoopjes heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie foto's heb je gemaakt daar! Antwerpen lijkt me een hele mooie stad, ik ben er nog nooit geweest! Leuk dat je ook naar de Brandy bent geweest, je rokje is echt heel lief. Ik ben ook niet bepaald een rokjestype, als ik er één aandoe, verwissel ik hem na een halve dag alweer voor een broek, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Antwerpen lijkt me echt heel mooi! En wat heb je leuke dingen gekocht, ik zou het zo aantrekken, ik heb inmiddels al vijf skaterskirts (oeps?), haha. Ben benieuwd naar hoe je hem verder gaat combineren!
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Antwerpen is echt mooi! En wat een leuke skater skirt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Antwerpen is zn leuke stad he :) liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! En wat toevallig, dat witte kanten topje... Ik heb gister zo lang in de New Yorker staan twijfelen of ik die ook mee wilde nemen! Ik heb hem uiteindelijk laten liggen, omdat ik al een soortgelijke top heb. Jouw combinatie vind ik wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Antwerpen is echt een fijne stad! Mooie aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk zo'n dagje Antwerpen! Je hebt echt mooie foto's gemaakt, zeg, wauw. Ik vind Antwerpen ook echt een erg leuke stad om te winkelen. Ik wil er graag nog eens naartoe als ik wat meer te besteden heb, hihi :) Je skirt en top vind ik echt heel leuk! Die combi is echt awesome! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhh Antwerpen is zó mooi he! Echt een leuke stad, en al helemaal om te shoppen! Leuke dingetjes heb je gekocht! Ik vind dat blauwe rokje echt super leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je foto's zien er mooi uit!
  En ik vind de top en het rokje erg leuk bij elkaar staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Antwerpen is zo'n leuke stad he! Mooie combinatie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahhh ik had gehoopt op een foto van je vriendje, haha. Ik was benieuwd ;) Hele mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat goedkoop zeg om retour naar Antwerpen te reizen, had ik niet verwacht! Alhoewel, met de Thalys naar Parijs kost ook zo'n 50 euro en ook met de Intercity naar Berlijn volgens mij 40 euro ofzo, terwijl Berlijn nog verder is dan Parijs! Ik zou ook nog wel een keertje naar Antwerpen willen, lijken me echt hele leuke winkeltjes hebben! En je foto's zijn zo lekker zomers inderdaad, wat leuk dat je daar met je vriendje heen bent geweest. En trouwens, ik had het al in de groepsapp gezegd en toen had ik natuurlijk de foto al gezien hoe het bij je stond, en de kleur staat je echt heel mooi! Ben nog nooit bij Brandy geweest dus weet niet echt wat ze verkopen (het enige wat ik weet is dat heel veel mensen er mee lopen, op insta plaatsen, Brandy Melville 40 keer taggen in hun foto's en dat het er aardig duur is voor wat je krijgt) maar het ziet er altijd wel leuk uit. Ik moet ook nog maar een keer een poging wagen denk ik, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Antwerpen heeft inderdaad hele leuke winkels, ze hebben echt alles! Brandy Melville is een klein schattig winkeltje, ze verkopen vooral veel basic dingentjes, niet zo heel bijzonder dus. Maar wel super leuk, vooral de jurkjes vind ik echt leuk (maar iets te kort voor mij)..

   Verwijderen
 14. Oooh, ik ben ook een keer naar Antwerpen geweest met mijn vriend. Dat was ook zó leuk. €25,- voor een retour is inderdaad niet veel!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig