maandag 11 augustus 2014

Outfit l The blue skaterskirt

Afgelopen zaterdag had ik een verjaardag dus besloot ik om mijn nieuwe skaterskirt van de Brandy Melville te dragen, ik had een vrije dag dus het was ook perfect om gelijk outfit foto's te maken. De komende dagen wordt het slecht weer, maar gelukkig was het zaterdag nog lekker weer. Ik maakte mijn outfit foto's voor het eerst met mijn nieuwe 55-300 lens, en de scherptediepte is stukken beter en mooier vind ik zelf. Het is wel wennen om zo ver van de camera af te moeten gaan staan, maar de kwaliteit is echt stukken mooier. Ik heb mijn skater skirt gecombineerd met een witte kanten top, mijn spijkerjasje, all stars en bijpassende armbandjes. Wat vinden jullie van mijn outfit? :)
shirt NEWYORKER jacket TAKKO FASHION skater skirt BRANDY MELVILLE shoes CONVERSE bracelets FROM HOLIDAY
SHARE:

18 opmerkingen

 1. Wat een mooi kleurtje heeft je rok! En het staat echt gaaf met je spijkerjasje!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit ! Je rokje is super leuk en de kleur is ook erg mooi ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk rokje! Heel leuk gecombineerd met je blouse en dat topje. Dat shirt is trouwens heel erg lief! De foto's vind ik ook heel erg mooi geworden, wauw! Als ik outfitfoto's ga maken pak ik toch snel de kitlens, maar ik ga snel een keer met mijn 50mm lens foto's maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat je zo leuk! Ook echt heel mooi gecombineerd, de foto's vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit, zoiets zou ik zelf ook meteen dragen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwww Bo! Wat een onwijs leuke outfit en de foto's zijn zo mooooi! Echt supergaaf dat je de lens hebt en ahhh, nu wil ik ook zo graag een spiegelreflex! Hopelijk volgend jaar! Ik vind de outfit echt onwijs leuk gecombineerd! Die lichte kleur blauw staat je echt onwijs goed! De eerste foto is echt prachtig! Haha, enthousiasme overload in deze comment! :D Nee, echt deze outfit is geweldig!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Maris, wat ben jij toch een lieve meid. Dankjewel voor alles! You make me smile :)

   Verwijderen
 7. Mooie foto's en het staat je heel erg goed, leuke fotos!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit! Liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OMG BO DEZE FOTO'S ZIJN ZO MOOI! Het rokje staat je echt heel mooi, heel leuk gecombineerd ook zo met dat denim spijkerjasje. Looooovee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw je foto's zien er erg goed uit Bo!
  En ik vind je rokje en top zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit staat je heel leuk! x
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een hele leuke outfit, en het staat je ook heel leuk. Ik vind het blauwe rokje zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig