maandag 15 september 2014

Outfit

Wat was dit een heerlijk weekend zeg. Ik heb niet hoeven werken dus ik heb 2 gezellige avonden en een lazy sunday gehad, wat al een hele tijd geleden was omdat ik altijd werk op zondag. Helaas vliegt zo'n dag zo voorbij. Ik heb lang niet alles kunnen doen wat ik had willen doen, maar het is me wel gelukt om wat tijd te maken voor outfit foto's. Met mijn nieuwe trui! Ik vind mijn trui perfect voor de koude dagen, het is nu nog iéts te warm voor maar ik wilde hem toch alvast dragen. In combinatie met mijn zwarte jeans en bordeaux rode puma sneakers. Ik kan niet wachten op de herfst, want ik ben er zo gek op. Vooral om te fotograferen (en herfstkleding te shoppen..) Wat vinden jullie van mijn 'pre-fall' outfit? En hebben jullie ook zo'n fijn weekend gehad?
 
sweater ONLY jeans H&M sneakers PUMA
SHARE:

22 opmerkingen

 1. Superleuke outfit en weer mooie foto's! Je trui is inderdaad perfect voor de koudere dagen, erg leuk is ie. Ik heb ook zoveel zin om herfstkleding te gaan shoppen. Nog eventjes wachten - alhoewel ik bijna niet kan wachten, haha. :) Fijn dat je zo'n fijn weekend hebt gehad! Ik heb dit weekend ook lekker rustig aan gedaan en eindelijk tijd gevonden om wat ideeën en posts vooruit te schrijven. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je je broek een beetje hebt opgestroopt! Mooie locatie heb je ook gekozen om de foto's te maken!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke schoenen! liefs irene

  vwww.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie outfit! Je trui is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Perfect look:) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh... Ik hou van die sweater! Superleuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke trui heb je aan! Heb ook zin in herfst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hello!:)
  i found your cute blog via lookbook!
  so nice, i have never visited an NL Fashion Blog before,
  we are nearly neighbours, i'm from germany!,
  and the germans always say that the netherlands have a great fashion style!
  and i agree, i like your style totally!:)
  i like comfortable shoes and easy jeans and sweaters:)

  have a nice day,
  nice greetings from germany,

  Jules from www.feuer-fangen.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben echt verliefd op die trui!!! Is hij nog steeds te koop? :)
  Ps. Ik geef momenteel een huge pakket weg op mijn site. Care to join?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb deze trui 3 weken geleden besteld op de website, maar in de winkel heb ik hem nog nooit gezien. Op de site moet hij nog staan! :)

   Verwijderen
 10. Wat een mooie foto's! Het was duidelijk te zien golden hour, of niet? ;-) Ik vind de opgerolde broekspijpen ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dat klopt! Het was lastig foto's maken want ik kon geen goed licht vinden, maar het is wel aardig gelukt :)

   Verwijderen
 11. Leuke outfit! Ook heel leuk dat je hele outfit zwart wit is en dan de rode schoenen, vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superchill zo'n weekendje zonder werk! :) Vind je trui heel erg leuk, kleurt mooi bij de rest van de outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. well you are so cute!
  thank you!
  i follow you via google friend connect!
  looking for more cute outfits, beauty <3

  Jules from www.feuer-fangen.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuke foto's en outfit! Echt een toffe locatie om outfitfoto's te maken! :)

   Liefs,
   Adriënne

   PS: Bedankt voor je reacties op mijn blog. Waardeer ik heel erg <3

   Verwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig