vrijdag 12 september 2014

Whether it's hail, rain or it's sunshine

Wat ben ik blij! Vandaag komt het nieuwe album uit van The Script, een nummer ervan die je al eerder kon downloaden is 'Hail rain or sunshine' en man, wat maakt dit nummer mij vrolijk! Vandaar de titel van deze blogpost. Over 10 dagen is het concert van Gavin Degraw waar ik naartoe ga met een vriend. We hebben afgelopen maandag de kaartjes besteld en we hebben we onwijs veel zin in! Ik ken nog een aantal bloggers die erheen gaan, dus hopelijk kom ik iemand tegen. Laat het me weten als jij ook gaat! Gisterenavond was het prachtig 'fotografie weer', de lucht was blauw en de zon scheen fel voordat hij onder ging. Ik kon niet wachten om mijn nieuwe camera en lens mee te nemen naar een mooie plek, so I did it! Ik heb mooie foto's geschoten, het was weer heerlijk. Nu kan het nog, foto's maken in de avond! Het is ook weer bijna weekend, ik heb een fijn weekend voor de boeg. Wat vinden jullie van mijn nieuwe fotografie plaatjes?

SHARE:

16 opmerkingen

 1. Ah wauw Bo! Wat een supermooie foto's heb je gemaakt, ik vind vooral de eerste en de tweede prachtig! Wauw! The Script moet ik ook maar eens gaan luisteren, klinkt veelbelovend! Heel veel plezier bij het concert van Gavin DeGraw, zal vast heel leuk zijn! Fijn weekend alvast!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's! Vooral die eerste paar, met de weerspiegeling in het water :) En wat gaaf dat je naar een concert van Gavin Degraw gaat, ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je foto's zijn echt mooi geworden! Fijn weekend, en ook alvast veeeel plezier bij Gavin DeGraw :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's. Die weerspiegeling is prachtig!
  Groetjes Senna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw echt heel erg mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice photos:)) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie foto's! Veel plezier bij het concert, ik zag op twitter al dat je ging, gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. waah wat een mooie foto's! heerlijk om zo in de natuur te zijn met je camera!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's! Soms vergeet ik even hoe mooi Nederland wel niet is :) xo keysofanouk.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een geweldige foto's!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een supermooie foto's zeg, wauwieeee! Ik luister eigenlijk geen nummers van The Script. Ik las op twitter dat je naar Gavin Degraw ging (Jennie en Tedje gingen ook toch?), veel plezier daar! Ik baal ervan dat ik 's avonds niet de tijd neem om mooie kiekjes te schieten, misschien dat ik dat toch maar een keer moet doen. Misschien vanavond nog wel even, wie weet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een prachtige en mooie foto's zeg heel gaaf ik hou van The script ik word er rustig van liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig