vrijdag 24 oktober 2014

Autumn in Amsterdam

Afgelopen dinsdag ben ik een dagje naar Amsterdam geweest met mijn ouders en mijn zus. Mijn vader had kaartjes geregeld voor RTL Late Night, om in het publiek te zitten! Aangezien we toch naar Amsterdam zouden gaan, hebben we ook een bezoekje gebracht aan Madame Tussauds. De laatste keer dat we daar waren was alweer 10 jaar geleden. Het weer zat helaas niet mee want het had veel geregend. In Amsterdam hebben we ook een paar winkeltjes bezocht en heb ik mooie herfst foto's geschoten bij de Amsterdamse grachten. 's Avonds gingen we uiteten en daarna gingen we dus naar de plek waar RTL Late Night werd opgenomen, we hadden niet verwacht dat het zo klein zou zijn daar. Het was een live uitzending en het was heel leuk om te zien hoe dat in zijn werk ging. Ik ben ook een aantal keer goed op tv geweest dus dat is super grappig! Wat vinden jullie van mijn foto's?
SHARE:

10 opmerkingen

 1. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Ik vind je jas en je schoenen er echt heel leuk uit zien! Hopelijk komt er een outfit van. Ik ben ook alweer veels te lang geleden niet in Amsterdam geweest, helaas moet ik nog even sparen voor ik weer kan winkelen, hihi. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super photos.) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/
  Giveaway on my blog-> http://ruhamania.blogspot.hu/2014/10/giveaway-echo-paul.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie, herfstachtige foto's heb je gemaakt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke foto's! En tof dat je bij RTL Late Night was!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's van Amsterdam, wat een leuke stad blijft het toch!
  Altijd klein die studio's van programma's, zelf ook een keer in het publiek gezeten ergens en erg van geschrokken hahaha.

  Leuke blog!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Ik hou wel van die herfstkleuren :)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een leuke foto's! Ik wil ook wel in Amsterdam wonen haha Leuke schoenen ook trouwens!
  Wil je een kijkje nemen op mijn blog?

  www.itsfashionx.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! Ik herken het allemaal wel aangezien ik al heel mijn leven in amsterdam woon haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig