dinsdag 25 november 2014

Frozen morning

Vanochtend ging mijn wekker alweer om 7 uur, op mijn telefoon zag ik dat het met -3 aan het vriezen was buiten. Er was een prachtige blauwe lucht met een paar sluierwolken, er hing een mooie lage mist en de zon kwam net op. Ik besloot om voor schooltijd wat te fotograferen, ik kon het niet laten want het was zo mooi buiten. Ik denk dat er ook mensen waren die niet zo blij waren met de eerste vorst, omdat ze weer de ruiten van hun auto's moesten krabben. Stiekem hoop ik dat het gaat sneeuwen deze winter, het is al zo lang geleden dat ik in de ochtend mijn gordijnen in mijn kamer opensloeg en zag dat de eerste vlokjes aan het vallen waren. Ach, wie weet deze winter. Ik heb op dit moment een aardig drukke week. Ik volg namelijk theorielessen, donderdagochtend heb ik mijn auto theorie examen. Daarom focus ik daar nu alleen maar op. Ik ben best zenuwachtig maar ik hoop dat het goed gaat komen. Ik kijk ook erg uit naar het weekend, alles is pas half afgesproken maar ik ga misschien naar The Hunger Games: Mocking Jay Part 1. Ik heb de andere delen ook gezien (en de boeken gelezen!), zijn jullie al bij de film geweest?


SHARE:

14 opmerkingen

 1. Geen slecht idee om zo 's ochtends te gaan fotograferen! Prachtige foto's.
  Ik wil ook graag Mocking Jay zien maar helaas is die nog niet bij ons in de bios

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een prachtige foto's! De lucht is daar zo mooi. :-) Veel plezier dit weekend in de bios. Ik heb de trailer gezien en volgensmij gaat het echt een goede film zijn. Uiteraard heb ik ook alle andere films gezien en de boeken gelezen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw prachtige foto's, mijn complimenten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De foto's zien er inderdaad prachtig uit, maar het was onwijs koud op de scooter om kwart over 6 s'ochtends hihi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie foto's! Ik wil ook graag Mocking Jay zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw ik wil ook zo kunnen fotograferen! Ik moet eens wat meer uitproberen met mn camera! Ik heb Mockingjay al gezieeen! ♡♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik krijg er gelijk een wintergevoel van je foto's. Erg mooi vastgelegd! Ik hoop ook dit weekend Mockingjay te kunnen zien, in ieder geval veel plezier als je gaat! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, ik vind je foto's echt prach-tig, supergaaf :). Ik ga nog naar Mocking Jay!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw echt prachtige foto's! Mooi zo'n 'krokant' vrieslaagje op alle bladeren en bomen, haha. Heel veel succes met je theorie examen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wauw, wauw. Dit vind ik echt zo mooi! Prachtige fotografie. Leuk dat je naar Mocking Jay gaat, lijkt me een goede film! Ik wil ook graag naar de bios maar meestal wilt niemand mee jammer genoeg... dus kijk ik maar lekker Netflix, haha. Alvast een fijn weekend!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig! Dit ene woord zegt genoeg...
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig