zaterdag 8 november 2014

Outfit

Afgelopen donderdag had ik mijn laatste toets van de toets week en was ik de hele middag vrij. Ik had natuurlijk allang bedacht dat dat een perfecte dag was om outfit foto's te gaan maken in het bos. Want als ik foto's ga maken ben ik toch wel echt even bezig. Ik heb namelijk geen afstandsbediening, maar die wil ik nog wel graag hebben. Dat lijkt me echt ideaal. Ik droeg bij deze outfit mijn nieuwe herfstlaarsjes, mijn nieuwe broek en mijn nieuwe jas. Ik ben trouwens benieuwd, ik heb mijn haar bruin geverfd en het is een stuk korter, wat vinden jullie ervan? Voor mijzelf valt het best erg op, maar voor anderen niet, haha. Ik vind de foto's erg goed gelukt, ik had namelijk een mooie locatie gevonden in de bossen. Wat heerlijk in de herfst. Wat vinden jullie van mijn outfit en de foto's?

 JACKET ONLY | JEANS PRIMARK | BOOTS, SWEATER H&M
SHARE:

16 opmerkingen

 1. Superleuke outfit en een hele mooie locatie inderdaad! Ik vind de eerste foto heel leuk, zoiets had ik ook gemaakt maar dat faalde enorm als je geen SLR hebt, haha! Zo'n afstandsbediening lijkt me ook ideaal, veel handiger werken! Eerst nog maar even sparen voor mijn SLR... ☺ Ik vind je laarsjes, jeans en jas echt heel tof!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was overigens nog helemaal vergeten te zeggen dat ik je haar heel leuk vind staan zo en je nieuwe haarkleur vind ik ook prachtig! ☺

   Verwijderen
 2. Hele leuke outfit, je trui lijkt mij zo lekker warm!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto's krijgen zo'n leuk effect omdat je ze in het bos hebt gemaakt! Ik vind je laarsjes zo leuk! Ik heb ze in het zwart, ze zijn echt mijn favoriet!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super outfit:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh die laatste foto is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke foto's zeg! En de trui vind ik zo leuk.
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die trui vind ik leuk! De foto's vind ik ook goed gelukt! Een afstandbediening is inderdaad erg handig, of je vraagt of iemand mee gaat. Dat vind ik altijd erg leuk (ik sta dan wel achter de camera, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een mooie foto's!
  Ze zien er zo mooi zuiver en scherp uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw je maakt echt mooie foto's! Welke camera gebruik je? Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik de Nikon D3200, deze foto's heb ik met de 55-300mm lens gemaakt :)

   Verwijderen
 11. Mooie foto's en outfit, we hebben dezelfde broek :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind dat de foto's je nog heel goed zijn gelukt terwijl je in je eentje was! Heel scherp en hele mooie locatie :) Ik wil binnenkort ook nog een paar foto's maken voor de blog in het bos, maar heb zo weinig tijd dat ik de afgelopen week (en vandaag ook weer) wat artikelen heb moeten laten vervallen. Gelukkig is m'n toetsweek voorbij nu dus kan ik hopelijk weer tijd ervoor vinden.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig