maandag 10 november 2014

Summer moments flashback

Inmiddels wordt het om half 6 al pikdonker buiten, een paar maanden geleden zaten we toen nog lekker buiten te gourmetten rond die tijd. Afgelopen zomervakantie heb ik prachtige foto's gemaakt bij een avond wandeling op het strand in zeeland en foto's in het granen veld. Maar natuurlijk heb ik thuis ook mooie foto's kunnen schieten. In de zomer zijn foto's gewoon zoveel mooier. Het leek me leuk om terug te kijken op mijn fotografie van afgelopen zomer. Er zitten ook foto's tussen die niet eerder online zijn gekomen op mijn blog. Vooral de foto van hieronder vind ik prachtig, als ik mijn spiegelreflex camera niet mee had genomen naar die zonsondergang had ik echt gebaald denk ik. Welke foto is jouw favoriet?
SHARE:

8 opmerkingen

 1. Ik krijg een beetje heimwee terug naar de zomer nu.. mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooie plaatjes heb je geschoten! Ik mis de zomer wel een beetje, dat vroeg donker worden is wel lastig met producten fotograferen, haha. De eerste en de laatste vind ik heel mooi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw prachtige foto's!!! Heerlijke flashbacks

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat een prachtige foto's, ik wil ook zo graag weer zomer ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige foto's <3 Mooie blog heb je! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hele mooie foto's!
  Jammer dat het nu zo vroeg donker is mis de zomer echt heel erg.


  Liefs
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een prachtige foto's !

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig