zondag 7 december 2014

New in: christmas dress

Het is begin december en half Nederland is al bezig om een kerstboom op te zetten. Ik niet, maar een outfit voor kerstmis heb ik al wel. Vorig jaar zat ik met kerstmis op de Canarische Eilanden en had ik helemaal geen outfit voor de feestdagen. Dit jaar wilde ik dit niet weer laten gebeuren, dus ik ging alvast een jurkje scoren. Ik had een paar leuke jurkjes gepast bij de ONLY, maar die stonden allemaal niet erg mooi. Bij de H&M had ik ook wat jurkjes aangepast, het bordeaux rode kanten jurkje vond ik het mooist. Na het nadenken over hoe ik hem zou gaan combineren heb ik hem meegenomen voor €29,95. Ik vind het jurkje heel mooi, ik denk dat ik hem ook wel eens zou kunnen dragen als ik chique ga dineren. Het jurkje past heel goed en sluit mooi aan, hij is ook perfect qua lengte. Ik kan niet wachten om in deze outfit voor een grote kerstboom te staan voor een fotootje. De gehele outfit die ik ga dragen is trouwens van de H&M. Mijn Essie lakje 'Leading Lady' past echt perfect bij mijn jurkje, dus die ga ik ook dragen. Weten jullie al wat jullie gaan dragen met de feestdagen?
 
SHARE:

8 opmerkingen

 1. Omg*-* Beautiful dress and boots *-* Basic items. xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een supermooi jurkje zeg! Leuke combinatie ook met een mooie blazer en je boots van de H&M. Spijtig dat ik Leading Lady niet heb, het is zo'n mooi kleurtje! Ik hoop volgend jaar met kerst een leuk jurkje aan te kunnen doen omdat ik nu ga beginnen met sporten, hihi.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor je lieve comment! Leuk jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, wat een leuk jurkje! Bordeaux rood vind ik echt iets feestachtigs hebben. Ik heb zelf een zwart jurkje met pailetten gekocht waar ik heel blij mee ben. En heel toevallig heb ik Leading Lady hier ook nog liggen, dat is inderdaad een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig