maandag 15 december 2014

Outfit

Wat een fijn weekend was dit. Vrijdagavond had ik nog een surprise avondje met vriendinnen van de middelbare school. Ik had sommigen al een half jaar niet meer gezien, we konden weer lekker bijkletsen. Zaterdagmiddag ben ik naar de stad gegaan met een vriendin. Ik ging voor een zwarte high waisted broek, en die vond ik! Ik had al een zwarte broek, maar die zat te losjes. Nu heb ik een perfecte zwarte broek. Ik heb nog nooit een high waisted broek gehad dus het is een beetje wennen, ik vind hem wel heel fijn! Bij de h&m vond ik een perfect basic shirtje die ik gewoon mee moest nemen. Zaterdagavond had ik een gezellige verjaardag. Zondagochtend was het heerlijk zonnig dus besloot ik outfit foto's te maken met mijn nieuwe jeans, shirtje en sieraden die ik van de Sint heb gekregen dit jaar. Verder heb ik zondag gewerkt, want dat moest ook gebeuren. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe outfitje vinden!T-SHIRT H&M l JEANS ONLY l BOOTS H&M l BRACELETS BIBA, KRUIDVAT l WATCH ORIANDO l RING LUCARDI l NECKLACE SIX
SHARE:

14 opmerkingen

 1. Leuk! Ik heb precies die broek ook gekocht deze week, is voor mij ook wennen dat high waisted ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit Bo! Groet Edwin,,,,,www.foto-edwin.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. You are so beautiful!♥
  Greetings from germany!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, superleuke outfit! Een high waisted broek staat ook nog hoog op mijn verlanglijstje, dat lijkt me zo fijn zitten! Prachtige locatie ook om outfit foto's te schieten.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit :)
  Lekker simpel, maar daar houd ik erg van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe outfit heb je aan zeg, staat je goed! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke outfit! Liefde voor je schoenen! Ze staan je erg goed :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit! Dat model shirtje heb ik zelf ook heel lang gedragen, het zit zo onwijs lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je outfit heel leuk! Simpel maar mooi. Die broek staat je goed :).

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig