zondag 4 januari 2015

Back in town + Christmas outfit

Happy new year dear followers! Ik ben gisterenochtend thuisgekomen van een 2-weekse rondreis door Amerika. Als jullie mij op instagram volgen hadden jullie vast al wel wat voorbij zien komen. Ik heb een geweldige reis gemaakt met mijn ouders en mijn broertje. We hebben onwijs veel mooie plekken bezocht. Twee weken lang met een spiegelreflex om mijn nek rondlopen bracht mij 1400 prachtige foto's op. Ik wil ze het liefst allemaal laten zien op mijn blog. Ook heb ik in Amerika geshopt voor mezelf en voor jullie! Ik heb namelijk twee dingen gekocht voor een winactie waar ik super enthousiast over ben. De winactie zal snel op mijn blog verschijnen. Gisteren heb ik lekker uitgerust, de foto's bekeken, mijn koffer uitgepakt en wat gedaan voor mijn blog. Ik heb best veel last van de jetlag, want in Amerika is het 9 uur eerder dan in Nederland. Kerstmis vierde ik in het plaatsje Sedona in de staat Arizona. Het was erg gezellig, we hadden een gezellig appartementje met een open haard. Bij de Amerikaanse supermarkt Walmart (die ongeveer net zo groot is als een IKEA) kochten van die grote kerstmis sokken om bij de open haard te hangen. In Amerika hebben ze maar één kerstdag, die dag was er weinig te doen omdat alles dicht was. 's Avonds gingen we lekker uiteten en trok ik mijn kerstjurkje aan die ik een tijdje geleden kocht. Mijn moeder maakte een paar foto's van mijn kerst outfitje. Ik ben echt verliefd op mijn kerstjurkje, hij zit zo perfect! Mijn jurkje is trouwens van de h&m, samen met mijn laarsjes. Misschien ben ik een beetje laat met het posten van mijn kerst outfit, maar eerder kon echt niet. Beter laat dan nooit, toch? Wat vinden jullie van mijn kerst outfit?
 
SHARE:

19 opmerkingen

 1. Wat zie je er onwijs leuk uit! Ik ben heel erg benieuwd naar alle verhalen en foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat geweldig dat je naar Amerika bent geweest. Ik kan nu al niet wachten op je foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great look:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het jurkje zo mooi, hij staat jou prachtig :) Leuk gecombineerd ook met deze laarzen, je brengt me op ideeën! Hele mooie foto's ook, wat gaaf dat je twee weken hebt rondgereisd in Amerika. Ik ben benieuwd naar de rest van de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je terug bent! Het jurkje vind ik je heel mooi staan en wat een toffe achtergrond! Ik ben echt super benieuwd naar al je verhalen over Amerika en natuurlijk ook de foto's!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super tof dat je een reis door Amerika gemaakt hebt!
  En het jurkje is echt erg leuk :$

  Liefs, Susan
  ishootlovee.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig jurkje! De kleur en het printje zijn beide awesome! En een reis door Amerika, me jealous!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, dat zijn nog eens outfitfoto's met zo'n achtergrond, haha. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar je andere foto's van Amerika! Hoop dat we er veel te zien krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een mooie foto's! Ik ben benieuwd naar de andere foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie foto's Bo, het jurkje staat je ook heel leuk! Ik heb natuurlijk al wat foto's voorbij zien komen op snapchat maar ik ben wel benieuwd naar de rest. Super vet dat jullie weer zo'n reis hebben gemaakt trouwens. (:
  Ik denk ik plaats maar weer een keer een reactie (het kan zijn dat er al een andere staat van mij, maar volgens mij was er iets verkeerd gegaan), want ik ben natuurlijk nog steeds een trouwe lezer (en anne volgens mij ook)!

  We moeten trouwens snel weer eens iets doen, maar dat regelen we nog wel :D

  xxLisa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk jurkje, het staat je super! Ik ben heel benieuwd naar de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je layout is zo mooi. Nog een gelukkig nieuwjaar Bo!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Welkom terug ;) Wat een mooie outfit, het jurkje is zo leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een mooie foto's!
  En het jurkje staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hoi
  wat een gave outfit.
  het staat je heel leuk.
  en heel gecombineerd met een panty.
  mvg manuela

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig