woensdag 28 januari 2015

Page Horseshoe Bend + Antelope Canyon

In Page (Arizona) verbleven we één nacht, in die ene dag dat we daar waren hebben we wel heel veel gezien. We gingen naar Horseshoebend, klinkt misschien wat onbekend, maar het is voor toeristen een erg bekend bezienswaardigheid in Amerika. Het is een deel van de Grand Canyon, een soort grote hoefijzervormige bocht waar de Colorado rivier doorheen loopt. Ik denk dat het wel duidelijk wordt na de foto's. Toen we daar aankwamen waaide het ontzettend hard, de sjaals en zonnebrillen van een aantal toeristen waaiden zo het dal in. Daarom vonden we het een slim idee om niet te dicht bij de rand te komen met die windvlagen. Ook bezochten we Antelope Canyon, dat zijn een soort van bijzondere grotten met hele mooie 'vormen'. Het zijn smalle kloven die door water of modder zijn uitgesleten. Het was er heel smal en druk. Er was helaas niet veel licht inval, want daardoor zouden de foto's nog mooier worden. Als ik de foto's nu zie, zouden het net kunst schilderijen kunnen zijn. De laatste foto is trouwens van de zonsopkomst vanuit het hotel, zo mooi. Want ja, wat moet je anders als je iedere dag zo vroeg wakker bent door het tijdsverschil. Ik heb meerderen keren foto's gemaakt van de zonsopkomst (in mijn pyjama). Ik vond deze dag prachtig, zoveel moois gezien.

Page horseshoebend


Antelope Canyon


SHARE:

15 opmerkingen

 1. Ik ben zo jaloers he, prachtige foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, alweer prachtige foto's! Wat een aparte plek met die rotsen enzo, heel gaaf gefotografeerd! Ik vidn de foto waar jij op staat (de eerste) echt heel leuk! Ik vind het trouwens onwijs leuk om al jouw verhalen en foto's te bekijken van Amerika. :) Misschien wat random, maar ik heb ook heel veel zin in het BFF Event, yay!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een indrukwekkende omgeving. Prachtige foto's, vooral foto 8 en 9 vind ik erg bijzonder. Het lijken inderdaad wel een beetje abstracte schilderijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig mooie foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow that landscape is incredibily beautiful ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Alwéér van die prachtige foto's! En alweer van die prachtige plekken...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een mooie foto's! Vooral de Antelope Canyon vind ik echt heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Man man man, wat een prachtige foto's. Woaaah, wat zou ik daar graag eens staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fantastisch... wauw. Ik droom steeds weg bij je foto's, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow amazing scenery!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ja page is echt prachtig, ik wil weer terug!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig