zondag 25 januari 2015

Route 66

Toen we onderweg waren naar Sedona, reden we door de Route 66. De Route 66 is heel bekend, het is de historische autoweg in de Verenigde Staten die begon in Chicago en eindigde aan het strand van Los Angeles, bij de Santa Monica Pier. De route 66 was 3940 km lang. Nu bestaat de highway niet meer, omdat hij is opgeheven. Maar er zijn nog wel veel stukken ervan te vinden. Toen we over de Route 66 reden kwamen we een hoop leuke dingen tegen. Zoals een mooie oude klok, die deed me denken aan een aantal films. Al die leuke oude schattige restaurantjes en winkeltjes van de buitenkant. Helaas was alles gesloten omdat het christmas day was, en het sneeuwde, op kerstmis! Het zag er allemaal heel leuk en Amerikaans uit. Wat vinden jullie van Route 66? Gaaf hé? Enjoy your Sunday. ♥
Route 66

SHARE:

8 opmerkingen

 1. Waah wat vet! Ik vind het zo leuk om de foto's te zien, ook omdat ik deze zomer zelf maar Amerika ga! Het ziet er inderdaad heel Amerikaans uit, heel tof dat je hier bent geweest!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. AAAH, geweldig dit sfeertje! Dit is echt een goede reden om lekker naar Amerika te gaan, route 66!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Very nice place!:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, dat lijkt me echt heel erg vet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, echt prachtige foto's. Ook heel gaaf dat het toen sneeuwde. Het ziet er inderdaad heel Amerikaans uit maar daarom is het zo leuk om daar door heen te rijden! Die klok is inderdaad echt tof. Ik vind je artikelen zo leuk om te lezen over Amerika! Kan al niet wachten op de volgende reeks prachtige foto's, hihi.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ahh wat super leuk zeg! ik wil daar ook graag nog een keer heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's, echt super mooi daar! Het ziet er echt uit als zo'n filmset. Super gaaf! ♥ Lifs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig