zaterdag 21 februari 2015

Homemade Belgian Waffles

Een weekje vrij van school, hmm wat heerlijk. En dat waren deze wafels ook. Een goede vriend van mij doet een banket bakkers opleiding. Als ik met hem afspreek bakken we altijd wel iets, haha. Vorige keer maakten we karamel appels, daar maakte ik ook foto's van en schreef ik een artikel over. Maar dit keer.. Belgische wafels! We vonden een recept op YouTube en we begonnen eraan. Het beslag maakten we van 2 eieren, 20 cl melk, 80 cl suiker, een beetje gist, gesmolten boter, een snufje zout en wat kaneel. Het beslag moest nog 1,5 reizen voordat het in de wafelapparaat gegoten kon worden. We konden echt heel veel wafels halen uit het beslag. We stapelden ze op, goten er wat maple syrup op, wat poedersuiker en een klontje roomboter. Ook hadden we nog wat vlaai kersen die er heerlijk bij smaakten. Ik vind vooral de foto van hieronder echt goed gelukt, en de wafels waren heerlijk.
 
SHARE:

18 opmerkingen

 1. Aaah, mijn wafelmachine is mijn grootste vriend ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, zo heerlijk allemaal! Super jammer dat ik het niet mag, haha. ☹ Super leuk dat jullie dit samen hebben gemaakt! Ik zag op Instagram al inderdaad dat je goede vriend banket bakker was (ik was nieuwsgierig haha), heel erg leuk! Prachtige foto's heb je gemaakt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmmm zo lekker! Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah hierdoor wil ik echt super graag een wafelmaker! Het ziet er zo lekker uit mm

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh... wat ziet dit er heerlijk uit! Die foto met poedersuiker is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmmmm dit moet ik maken, ziet er héérlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmmmm heerlijk! Ik wil zo'n wafel maker hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. yum yum yum je boft maar met zo'n vriend!!

  xx Anna and Christel <3 it takes 2 to fashion ps. don't miss out on our GIVEAWAY MONTH!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nomnom, dat ziet er echt super lekker uit! Heb nog nooit wafels gemaakt, en om eerlijk te zijn, ik eet ze ook nooit. Shame, want ik vind ze wel heerlijk, haha! Mooie foto's ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jummie, dat ziet er heerlijk uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhhh dit ziet er heerlijk uit!! Lucky you, met een vriend die de banketbakkersopleiding doet!!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nommmm! Dit ziet er echt heerlijk uit. I wanna try!! Die eerste foto is trouwens echt superpretty, doet me echt denken aan een Scandinavische blogfoto ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. yum wat ziet dat er lekker uit! De eerste foto is inderdaad heel erg mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig