donderdag 19 februari 2015

It's a snowy world

Herinneren jullie mijn artikel nog over Bryce Canyon? Ik had daar aardig veel foto's gemaakt dat ik nog niet was toegekomen aan dit deel. Ik vond de bergen heel erg mooi, maar de rest ook. Er stonden prachtige besneeuwde bomen en de zon scheen heerlijk. Dat zorgde voor super scherpe foto's! Ik vond het landschap prachtig, vooral met die sneeuw erbij. Ik heb ook één foto gemaakt met een fish eye effect, ik wist nog niet eens dat die functie te vinden was op mijn camera. Super gaaf, vooral met die bomen vind ik dat een leuk effect geven. Maar goed, ik denk dat deze foto's weinig woorden nodig hebben. De foto's zeggen denk ik genoeg.. :) liefs!SHARE:

17 opmerkingen

 1. Supermooie foto's weer! Vooral de eennalaatste vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt mij echt geweldig om daar te zijn! Prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtige omgeving, heel mooie foto's!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha dat sneeuwpopje is leuk! Onwijs mooie foto's ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zooo mooi! Echt fijn om naar te kijken, die met het fish-eye effect is ook heel mooi! En die daarvoor, van de weg, is mijn favoriet denk ik ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah geweldig mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi weer! En hihi, die met dat sneeuwpopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige foto's inderdaad, zo helder en een heel mooie omgeving! Die sneeuwpop is echt priceless hihi. :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's zeg!
  Net wat je zelf al aangeeft; onwijs scherp!
  Ja, echt onwijs mooi en hier mag je zeker trots op zijn:).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een prachtige foto's heb je gemaakt Bo!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig