vrijdag 27 februari 2015

Palm Springs + winnares winactie

Je kon nog tot en met gisteren meedoen aan de winactie die ik organiseerde op mijn blog. Nu werd het dus tijd voor een winnares. Ik heb via het programma RANDOM.ORG een loting gedaan, daarbij is uitgekomen dat Eva van Styleliner de winactie heeft gewonnen. Proficiat meid! :) Ik zal zo snel mogelijk het pakketje naar je opsturen. Ik vond het super leuk om een winactie te organiseren voor mijn volgers! Ik heb hier nog wat heerlijke zomerse foto's van het stadje Palm Springs California. Ik heb daar alleen maar foto's gemaakt van palmbomen, want verder was er niet veel te zien. Dat was wel een beetje teleurstellend, want er was gewoon niet veel te doen. Over iets te doen hebben gesproken, hoe ziet jullie weekend eruit? Ik weet nog niet precies wat ik ga doen, zondag is mijn vriendje jarig. Ik ga hem verassen met een vlucht naar Londen in de zomervakantie. Super leuk! Ik ben 2 jaar geleden in de zomer een paar daagjes naar Londen geweest met mijn moeder, en ik zou er zo graag nog een keertje naartoe willen. Hij is er zelf nog nooit geweest, ik vind het echt spannend om daar zo met z'n tweetjes naartoe te gaan..


SHARE:

9 opmerkingen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig