woensdag 25 februari 2015

Phoenix Arizona

Na het verblijf in Sedona vertrokken we naar Phoenix, de hoofdstad van Arizona. Normaal is het heel warm in Phoenix, maar helaas was het niet zo heel warm toen wij er waren. Ik vond de stad heel mooi en sfeervol. Toen we onderweg waren naar Phoenix kwamen we langs een heel toeristisch cowboy plaatsje met allemaal leuk gebouwde saloons en andere dingen. Gemaakt voor de toeristen, maar wel heel erg leuk. Daarna gingen we de natuur in en wauw, die grote cactussen overal. Zo gek, de ene keer zit je in een stad, de andere keer in de bergen en nu tussen de meters hoge cactussen. Toen we bij ons hotel aankwamen was het al laat in de middag, bij ons hotel zat een verwarm zwembad en een heerlijke hot tub. Daar gingen we natuurlijk even gebruik van maken, er waren ook andere mensen waaraan we probeerden uit te leggen hoe Nederland er uit zag. Echt iedereen waaraan we dit vertelden was enthousiast en zou er graag naartoe willen. Het is natuurlijk ook veel anders dan Amerika. De Amerikanen zouden graag Nederland willen zien, terwijl wou ons dat helemaal niet kunnen voorstellen. In ieder geval, ik niet haha. 's Avonds gingen we naar de allereerste shopping mal! Daar kocht ik wat bij Aéropostale en Bath & Body Works. Daarna gingen we super lekker eten, erg jammer dat deze dag zo snel voorbij ging. Ik bedoel, de volgende ochtend moesten we alweer weg. Hier hadden we nog wel een dagje langer willen blijven..SHARE:

7 opmerkingen

 1. Oké je hebt me héél jaloers gemaakt, ik wil oooook! Wat een prachtige foto's, ik ben hier zo aan toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jemig wat zijn die cactussen GROOT! Daar stellen mijn eeniemienie's niks bij voor, dat ik mijne al 'cactus' kan noemen is een wonder...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat zijn die cactussen gigantisch zeg! Ik dacht echt dat ze wel een stukje kleiner waren... ik vind de foto dat jij de cactus aan het 'knuffelen' bent heel grappig! Als je dat echt zou doen lijkt het mij nogal pijnlijk... haha! Supermooie foto's weer! Logisch dat jullie er nog een dagje zouden willen blijven. Het ziet er zoo westerns, sfeervol en mooi uit!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super mooie foto's Bo!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig