dinsdag 24 maart 2015

Geslaagd voor mijn rijbewijs!

Op dit moment zit ik op Eindhoven Airport dit korte artikeltje te tikken. Ik wil jullie namelijk even wat goed nieuws vertellen! Gisteren moest ik op voor mijn rijbewijs, ik was heel erg zenuwachtig. De examinator was heel aardig en het ging goed! Ik had geen stomme foutjes gemaakt en volgens mijn gevoel was ik gewoon geslaagd. En mijn gevoel had gelijk. Hij gaf me een hand en feliciteerde me. Ik ben zo blij! Ik heb het gewoon in één keer gehaald, ik ben zo opgelucht. Ik ben nog geen 18, maar ik mag straks al wel rijden met mijn ouders erbij. Vandaag vlieg ik naar Italië (Trento) met de Italiaanse uitwisselingsstudenten en de Nederlandse studenten. Ik heb er heel erg veel zin in. Mijn camera zit in mijn tas dus ik kan weer lekker gaan fotograferen.We gaan namelijk een dagje naar Venetië, super gaaf. Jullie horen nog van mij. Liefs!
 
SHARE:

22 opmerkingen

 1. Wauw, ik vind het echt knap dat je op je 17e je rijbewijs hebt gehaald! Ik vond het zelf een hel en had er superveel moeite mee. Nu rijd ik wel elke dag naar mijn werk. Superfijn voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah wat goed, gefeliciteerd! Ik ben zelf ook bezig met rijlessen en ik vind het hartstikke lastig. Even doorzetten.. ;-) Veel plezier in Italië. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Wat goed :) Ik moet er echt nog aan wennen dat men al kan rijden vanaf 16 haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw supergoed, gefeliciteerd! En heel veel plezier in Italië :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaah joepie aaah joepie! Gefeliciteerd meid! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! :D Zou je ook een #review willen schrijven over jouw #rijschool via http://www.snelslagen.nl? #vergelijken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik las het gister al, nogmaals gefeliciteerd en veel plezier met rijden xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vond het rijlessen zo verschrikkelijk en was ook zo blij toen ik hem eindelijk had. Gefeliciteerd, geniet er maar flink van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah, wat geweldig nieuws dat je hem hebt gehaald! Ook ik zag het gisteren al maar ook hier van harte gefeliciteerd! Je verdient het. Super goed van je dat je het in een keer hebt gehaald! Ik heb er helaas 5 keer over gedaan, haha... in het begin vond ik het vreselijk, raakte elke keer een stoeprandje, hahaha. Later kreeg ik een nieuwe rijinstructeur en die was wel heel goed en heeft me heel veel geleerd! Door vervelende zenuwen had ik hem pas na de 5e keer gehaald. Supertof dat je al op je 17e kan rijden, dat heb ik niet mogen mee maken maar ach, een jaartje wachten was ook niet erg. Geniet er lekker van en ook in Italië!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd! Wat goed zeg dat je in 1x geslaagd ben! Heel veel plezier in Italië! Venetië is echt een prachtige stad, ik ben er afgelopen zomer nog geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend goed! Gefeliciteerd! En heel veel plezier in Italië! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aah wat fijn! Gefeliciteerd en heel veel plezier! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Woow wat goed gefeliciteerd!!! Ik ben 22 en ben nog steeds niet begonnen met rijlessen haha oepsiee... liefs Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig