zondag 15 maart 2015

Hollywood sign, Hollywood Boulevard + Beverly Hills!

Het laatste verslagje van Amerika. Maar dan misschien ook wel één van de leukste, vind ik dan. Hollywood, Los Angeles! Op deze dag zijn we door het mega drukke Hollywood gereden met de auto, langs de Walk Of Fame en het TCL Chinese Theatre. De Walk Of Fame stelt niet veel voor, maar daar hadden we ook weinig van verwacht. Ik vind het daar ook té toeristisch, en de mensen in stripfiguur pakken staan daar echt te schooien. Daarna reden we naar Griffith Park, een park waar je als beste uitzicht hebt op het Hollywood sign. Ik vond het sign echt geweldig om in het echt te zien, met mijn zoomlens kon ik 'm goed op de foto zetten. Natuurlijk moest ik ook op de foto met het sign, dat stond namelijk op mijn bucket list. Ja, ik heb een echte bucket list en daar heb ik al veel van kunnen afstrepen! Vanaf Griffith Park had je ook mooi uitzicht over de stad. Je kunt nog niet eens de kust zien waar de Santa Monica Pier zich bevindt, zo groot is die stad! Beverly Hills vond ik ook heel tof, we reden er doorheen en wauw.. Prachtige huizen! De straten zien er zo mooi uit met die duizenden palmbomen.. Kennen jullie de film Pretty Woman? Het hotel van Pretty Woman heb ik ook op de foto gezet! Ik vond Los Angeles echt geweldig, ik kom hier zeker nog een keertje terug! Ik vond deze bestemming zo tof, echt dromen komen uit voor mij. Wat vinden jullie van de foto's?
 

Hollywood Sign

Hotel Pretty Woman
SHARE:

13 opmerkingen

 1. Wauw, toffe foto's! En wat tof dat je daar was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Echt heel gaaf dat je Los Angeles hebt bezocht! Zo'n zoomlens lijkt me echt gaaf om te hebben, je kan de verste dingen mee fotograferen, heel tof! Je mag trots zijn op deze foto's want ze zijn echt prachtig! Je gaat er vast en zeker een mooie foto boek van maken?
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je daar bent geweest! Het uitzicht op die berg is echt prachtig! En dan die sterren, het huis en de palmbomen, hoe leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ja, dit kan ik me nog goed herinneren! Toen ik twaalf was ben ik hier ook geweest. Ahh, al die huizen in Beverly Hills, ze komen allemaal zó uit een film :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke post! En wat heb je een leuke blog, ik volg je vanaf nu! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, gaaf! Daar wil ik ooit ook nog weleens heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat geweldig zeg! Heel tof.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig