donderdag 5 maart 2015

San Diego, CA

San Diego was heerlijk, in de ochtend gingen we naar de kust om daar lekker uit te waaien. Misschien waaide het íets te hard (kijk maar naar de palmbomen). Daarna gingen we lekker ontbijten, ik nam een bagel met zalm. Heerlijk om vis te eten aan de kust, dan is het op een of andere manier altijd lekkerder. Aan de kust lagen gewoon super veel wilde zeehonden en zeeleeuwen. Je kon er zelfs naartoe, ze waren helemaal niet bang. Ik kon weer lekker mijn 300mm lens gebruiken voor de zeehonden. Zoals ik heb gedaan bij de 4e, 5e en 6e foto, op dat soort momenten houd ik van mijn zoomlens! Ik was ook nog de stad in geweest met mijn moeder, in de stad was helaas niet veel om foto's van te maken. Wel maakte ik een foto van de Victoria's Secret Heaven.. Hadden ze dat hier maar, toch?SHARE:

16 opmerkingen

 1. Wauw, die foto's. Take me there!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh ik blijf maar weg zwijmelen van jouw foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah die foto met die paarse lucht is echt Tumblr-waardig, Bo! Die zeehonden zijn zo leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wauw, hele mooie foto's! Volgens mijn ouders is de dierentuin daar ook heel gaaf!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij heb ik trouwens 4 jaar terug bijna dezelfde reis als jou gemaakt hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er super uit, ik ben daar ook geweest! iK wil wel weer terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet het er daar prachtig uit en die zeehonden wauw!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WAUW ik krijg hier gewoon heimwee naar terwijl ik er nooit ben geweest haha. Prachtige foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhh, al die palmbomen! En wat zijn die zeehondjes leuk! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooohhh zo mooi. Wanna go there!! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. aaawh, die zeehondjes zijn zo cute! Ik wil lekker naast ze kruipen en ze knuffelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw wat een mooie foto's, die ene met al die hoge palmbomen vind ik echt heel cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw. Wat wil ik nu graag met jou mee hea. Die zeenhondjes zijn zo lief en je foto's zijn echt prachtig!! Wilde dat ik zulke mooie foto's kon maken
  Liefs Shop It and Pop It

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wauw, wauw! Wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt zeg! San Diego lijkt me geweldig om eens naartoe te zijn geweest. De foto van de meeuw en de zeehonden zijn supermooi gelukt! En Victoria's Secret winkel... wauw... inderdaad heaven. Ik stond er vanmiddag nog mee in mijn handen bij de Etos... nu wel een klein beetje spijt van, haha.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aaahh, die zeehonden, zo cute! Leuke foto's heb je gemaakt, hihi. ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig