dinsdag 3 maart 2015

Santa Monica Pier

Ik kon gewoon echt niet meer wachten om deze prachtige foto's te plaatsen op mijn blog. Ik vind ze zelf namelijk echt mooi gelukt. De Santa Monica Pier was iets wat op mijn bucket list stond dat ik heb kunnen afstrepen. Ik ben er geweest en ik vond het geweldig! De Santa Monica Pier is een hele toeristische pier op de stille oceaan in Los Angeles. Het was er heel erg druk. Er is van alles op te vinden, attracties, souvenirwinkeltjes en eet tentjes. We gingen er in de middag naartoe en we bleven tot de zon onderging, het waaide ontzettend hard en het was koud, maar de zonsondergang was prachtig. Op de pier kochten we een veels te dure cotton candy, dus een suikerspin. Ik vind het woord cotton candy zo leuk! Het strand is ook heel leuk bij de pier, ik wil echt weer terug naar Amerika, nu al.
 


SHARE:

14 opmerkingen

 1. Wauw, prachtige foto's weer :)! Lijkt me erg gaaf om geweest te zijn. Doet me een beetje denken aan Rocket Power, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh... Wat een mooie foto's bij de zonsondergang! Het is echt zo'n movieplek! En blauwe suikerspinnen, hahah *smelt*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer zo'n toffe foto's! Het lijkt me echt zo gaaf om daar een keer te zijn! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt! Ik vind het heerlijk om je verslagen over Amerika te lezen. Nu zou ik er ook wel ontzettend graag naartoe willen maar eerst naar Zweden, hihi. Santa Monica Pier lijkt me prachtig! Logisch dat je trots bent op deze foto's, mag je zeker zijn! <3
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh ja, dit herinner ik me nog goed (al ging ik hierheen toen ik net twaalf was:). Prachtige foto's! Die laatste is mijn favoriet, heel mooi met die zonsondergang en die palmbomen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Het lijkt me echt een hele gezellige & prachtige plaats, vooral die palmbomen! En die suikerspin ziet er heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's! Wauw. Heb je echt heel mooi vast gelegd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi, love the photos amazing place :)
  *new follower in the blog
  http://retromaggie.blogspot.pt/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie foto's! Die met de vogels zijn echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig