vrijdag 27 maart 2015

Trento - Italia

Ik vermaak me hier wel hoor, in Italië. Zoals jullie misschien weten ben ik in Italië met vier Nederlandse studenten, we verblijven allemaal bij een Italiaanse student in huis. Ik zit dus op dit moment in een gastgezin en ik voel me erg op mijn gemak! Ik verblijf in een moderne kleine bungalow ergens hoog in de bergen boven Trento. In Trento gaan we naar school, we moeten er wel een uur naartoe reizen maar het is te doen. De school is klein en gericht op grafische vormgeving. Ken je die lunch buffetten van American High School films? Nou, zoiets heeft deze school ook. Je loopt langs het buffet en je krijgt warm eten, zoals pasta! Ik heb hier al zoveel pasta gegeten.. Gisteren zijn we uit school even het centrum van Trento in geweest voor een lekker Italiaans ijsje. Ook maakte ik voor het eerst in deze dagen foto’s met mijn spiegelreflex camera. Helaas was het een beetje bewolkt, maar de komende dagen wordt het hier 20 tot 25 graden! Ik vind Trento een heel mooi plaatsje in Italië, het is ook super gezellig met de Nederlandse en Italiaanse studenten.  We hebben elkaar veel woorden geleerd van onze taal wat echt super lachen is. Ik voel me echt een lucky bastard dat ik hier mag zijn dankzij mijn school. Ik zal dit weekend meer foto’s maken. Have a good week!
 

SHARE:

13 opmerkingen

 1. Aah, ook al weg met school! :) Super leuke foto's. Geniet ervan nog! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ziet er echt leuk uit daar! Wat een leuke foto's heb je weer gemaakt. Ik ben benieuwd naar de volgende reeks foto's! Zo te lezen heb je er al een hele leuke tijd, dat is altijd fijn dat je met een leuke groep bent! Ik ben nog nooit in Italië geweest, het lijkt me echt een prachtig land! Zeker een land die ik graag wil bezoeken. Geniet er nog even van, je verdient dit super erg!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk dat je in Italië bent zeg! Deze zomer ga ik ook naar dat land toe en ik heb er nu al zin in <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg! Trento ziet er echt heel mooi uit met al die gekleurde huisjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof zeg! Het ziet er daar echt super leuk uit trouwens. Veel plezier nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful!:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Veel plezier nog Bo <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supertof. Italië is altijd fijn! Ik geloof dat ik een paar jaar geleden ook in Trento ben geweest om te winkelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk stadje! Best wel zo'n typisch Italiaans stadje. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig