maandag 23 maart 2015

Twee weken met Italiaanse uitwisselingsstudenten

Hoihoi! Ik heb echt het gevoel dat ik al heel lang niks meer heb geschreven, dat komt omdat ik vorige week veel artikelen had ingepland, omdat ik een drukke week heb op dit moment. Afgelopen woensdag kwamen ze aan, de vier Italiaanse studenten. Wij zijn zelf met vier Nederlandse studenten en we hebben nu allemaal een Italiaanse student in huis. Het was op het begin heel erg wennen, soms wat awkward omdat je niet weet wat je moet zeggen. Het was echt even uit mijn comfort zone stappen, want ik ben 24/7 samen met haar, omdat ze op mijn kamer slaapt. Ze is een hele aardige meid, ze houdt net zoveel van fotografie als mij en danst ook graag. Helaas kan ze wat minder goed Engels spreken dan ik, maar we begrijpen elkaar goed. Afgelopen weekend hebben we met z'n achten, dus wij vier als Nederlandse studenten en de vier Italiaanse studenten veel leuks gedaan. Vrijdag zijn we naar de Efteling geweest, een geweldige dag. Ze keken hun ogen uit in het park en maakten overal foto's van. Zaterdag zijn we naar Amsterdam gegaan met z'n alle, ook een geweldige dag! 's Avonds zijn we uiteten geweest en we hadden zoveel gelachen, het was echt gezellig. We boffen maar met zo'n gezellige groep! Maar nu vraag je je vast af waarom ze hier zijn. We zijn doordeweeks naar school geweest, om te werken aan een project. Iedere avond kwamen we bij elkaar wat ik erg gezellig vond. We hebben de Italianen Hollandse haring, Bossche bollen, stroopwafels en nog veel meer typisch Nederlands eten laten proeven. We hebben ze ook veel Nederlandse woorden geleerd. Aanstaande dinsdag vliegen we met z'n achten naar Trento in Italië. Om daar verder te werken aan het project en meer leuke dingen te doen! We gaan waarschijnlijk een dagje naar Venetië wat ik super gaaf vind. Hier heb ik wat foto's van de afgelopen dagen. Ik hoop dat ik morgen nog een artikel kan plaatsen op mijn blog, omdat ik dan hopelijk slaag voor mijn auto examen. Ik moet morgen op en ik ben echt heel zenuwachtig..
SHARE:

11 opmerkingen

 1. Oh, wat ziet dar er gezellig uit zeg! Wat lijkt me dat tof om eens mee te mogen maken, zo'n uitwisseling met studenten. Heel gaaf dat je morgen al naar Italië gaat! En heel veel succes met je rijexamen, je gaat het vast halen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gezellig zeg! lijkt me best wel leuk om mee te mogen maken! Ik hoor het vaak en dan hebben ze het altijd erg leuk. Veel plezier in je italie en ook veel succes met je rijexamen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er heel leuk uit! Lijkt mij ook leuk om een keer te doen. :) En heel veel succes met je rijexamen! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me heel leuk om eens mee te maken. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke ervaring zeg! Wauwie! Succes voor morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf! Ik heb zelf al 3 uitwisselingen achter de rug dus ik herken veel dingen, vooral dat het zo awkward is aan het begin haha. Maar uiteindelijk wordt het altijd heel gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat ontzettend tof zeg. Lijkt me heel erg leuk om zo iets mee te maken, maar inderdaad een beetje wennen.
  Zelf ben ik toevallig net terug van twee weken Madrid voor een uitwisseling project. We verbleven twee weken lang in een hostel en gingen daar naar school en deden veel leuke uitstapjes. Bij ons wordt er om het jaar gewisseld!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er gezellig uit! En wat een gave fish eye foto van Amsterdam zeg. Heel veel plezier nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat lijkt me dat een mooie en gezellige ervaring!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er superleuk uit! Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig