maandag 30 maart 2015

Verona - Italia

Gisteren was het de planning dat we naar Venetië zouden gaan met onze uitwisselingsstudenten. Helaas was het een beetje ver reizen, namelijk zo’n 7 uur voor heen en terug. Daarom besloten we naar Verona te gaan, dat was wat dichterbij. Het was een hele mooie dag, zo’n 18 graden. Ik vond het een hele mooie stad en we hebben het erg gezellig gehad. We hebben het Colosseum van Verona gezien en het welbekende balkonnetje van Romeo & Julia. Natuurlijk super toeristisch daar, maar wel erg leuk om te zien. Er waren leuke winkelstraten, ook konden we het niet laten om Italiaans schepijs te halen. Zo lekker! Ik heb twee ijsjes op, meloen (my favorite) en amarena kersen.  Vandaag hebben we in Italië de laatste schooldag, morgen is het weer tijd om naar huis te gaan. Ik denk dat ik de pizza’s en pasta’s wel ga missen, tot nu toe heb ik het namelijk iedere dag op! Ik heb het hier echt heel erg naar mijn zin hier. Wat vinden jullie van de foto’s die ik maakte in Verona? 
 SHARE:

13 opmerkingen

 1. Je hebt leuke foto's gemaakt! En wat fijn dat het weer daar zo goed is. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice look:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Dit doet mij denken aan afgelopen zomer, toen was ik zelf in Verona. Erg leuke stad.
  Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke stad, ik wil ook nu naar het buitenland!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super! Ik ben zelf ook twee keer in Verona geweest, ook in het Colosseum. Heerlijke plaats :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat Romeo & Julia balkonnetje is zo leuk! :D

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi is Verona hé! Ik ben er een aantal jaar geleden geweest toen ik op vakantie was in Toscane!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeeeh, het Romeo en Julia stadje <3 Amarena en watermeloen zijn ook mijn fav's.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's, Bo! En amarena kersen ijs, YUM! Zo lekker. Ook snap ik goed dat je de pasta's en pizza's gaat missen, want die zijn heerlijk in Italië!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, alweer zulke mooie foto's! Ik vind je blog zo ontzettend leuk om te lezen omdat ik die van jou echt uniek vind. Je maakt prachtige foto's en schrijft persoonlijke stukjes. Heerlijk om te lezen! En jammie, lekker ijsjes eten! Ik zou willen dat het hier al zomer was maar aan het weer te zien duurt dat helaas nog even, haha. Ik snap heel goed dat je de pasta's en pizza's gaat missen, ik zou dat ook wel elke dag willen eten!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig