woensdag 1 april 2015

Back in town

Mijn normale leventje is weer begonnen, geen huisje in de bergen, pizza's, pasta's en Italiaans ijs meer voor mij. Ik heb een hele leuke week gehad in ItaliĆ« bij mijn gastgezin. Het was zo gezellig met de groep Nederlanders en Italianen, ik mis ze nu allemaal al! Het huis van het gezin waar ik als gast verbleef was hoog in de bergen, super mooi! Ik besloot om in de ochtend wat foto's buiten te schieten. Het was die dag echt prachtig weer, 20 graden! Het weer hier in Nederland is wel bijna om te huilen. Noemen ze dit nu lente? Hopelijk wordt het weer snel beter in Nederland. Ik had vanochtend een sollicitatiegesprek voor de stage die ik moet gaan lopen vanaf september, het was een heel leuk bedrijf. Ik krijg volgende week iets te horen, dus ik hoop dat het goed nieuws is. Ook heb ik mijn rijbewijs vandaag aangevraagd, dus volgende week heb ik 'm! Ik heb trouwens al weekend, een lang weekend, van donderdag tot maandag. Maar ik heb genoeg in te halen aan school omdat ik weg ben geweest. Met Pasen ga ik werken en ook wil ik een keer gaan shoppen deze dagen, op de web shop van de Bershka staan namelijk zoveel leuke items. Bestellen vind ik niks, dus ik wil graag even langs de winkel gaan. Wat gaan jullie doen in jullie paasweekend?
 SHARE:

11 opmerkingen

 1. Wat een mooie foto's en wat heerlijk, 20 graden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, mooie foto's! Ze zorgen er echt voor dat ik op vakantie wil en zomer wil! Echt chill dat je nual vrij bent! Ik heb niet eens op goede vrijdag vrij :( Wat is daar nou 'goed' aan, hahah ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful:)) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, ik vind het altijd leuk om jouw blogposts te lezen! Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Ik ga trouwens ook altijd liever gewoon langs in de winkel ipv online bestellen! Verder ga ik dit weekend met Pasen brunchen en gourmetten (zoals velen) haha! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopelijk ben je aangenomen bij je stage! En mooie foto's weer! liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wauw, ik ben jaloers! Ziet eruit alsof je daar een top weekje hebt gehad;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat ziet het er prachtig uit daar. Mooie foto's heb je weer gemaakt! Lijkt me zeker even wennen als je weer in Nederland bent, haha. Zo te zien heb je het heel leuk gehad, fijn om te lezen! Met het Paasweekend kan ik helaas niks doen... ik moet uitrusten van een heftige neusoperatie. De pijn valt gelukkig mee. Volgende week worden de pleisters eraf gehaald en als het goed is herstel ik best wel snel, gelukkig! Ik hoop dat je wordt aangenomen maar dat moet vast wel lukken!
  liefa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gave foto's hoor! Was het inderdaad in Nederland ook maar zulk lekker weer haha. Ik ben vandaag, maandag en dinsdag vrij dus ik heb ook lekker lang weekend. Ik ga vandaag en morgen werken, 's avonds naar vriendinnen en zondag met familie eten.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig