dinsdag 5 mei 2015

Citytrip naar Lille

'Ben je nou alweer in het buitenland?' Sorry not sorry. Afgelopen donderdag ben ik een dagje naar Lille geweest in Frankrijk met mijn Franse klas. De afgelopen dagen heb ik zoveel leuks gedaan dat ik er niet aan ben toegekomen om een artikel te schrijven. Zaterdag ben ik naar de Keukenhof geweest met twee andere bloggers en gisteren ben ik volop wezen shoppen met mijn beste vriendin. Maar daar later meer over, eerst Lille! Het was een hele gezellige (en lange) dag. We begonnen met een stadswandeling, daarna gingen we lunchen en een museum bezoeken. Ook kregen we een half uurtje shoptijd en gingen we in een toren waarbij je uitzicht had over de stad. Ik nam mijn spiegelreflex camera mee om een klein beetje de toerist uit te hangen. Zijn jullie ooit in Lille geweest?


SHARE:

15 opmerkingen

 1. Ik ben er nog nooit geweest maar wat is het mooi zeg! Dit komt op mijn lijstje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook nog een keer naar Lille, ziet er super mooi uit daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook naar Lille geweest met mijn Franse klas! Wij kregen 2 uur lang vrije tijd, daar hebben we dus ook goed gebruik van gemaakt. Je kan namelijk zó goed winkelen in Lille! Mooie foto's heb je trouwens gemaakt :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er ook ooit met achool geweest. Toen we terug wilde mocht dqt niet. Het busbedrijf had nog boetes open staan en we mochten niet meer rijden. Is er uit Nederland een andere bus met chauffeur gekomen. Damn. Wat hebben we toen lang moeten wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtige foto's weer, Bo! Ik ben zo jaloers op jouw fotografie kunsten, ik vind het echt elke keer weer mooi om te zien hoe je alles op de foto weet te zetten! Lille lijkt me heel leuk om eens heen geweest te zijn, ik ben er nog nooit geweest, haha. Ik zou er best eens naartoe willen! Dagje Keukenhof was echt heel leuk met jullie!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gorgeous pictures, looks great! :)

  I've just posted my favourite outfits from the Met Gala, would love to know what you think:

  * Electric Sunrise - Fashion and Lifestyle Blog *

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, je vierde foto ziet er prachtig uit! Zelf ben ik nog nooit in Lille geweest.
  Ik vond het erg gezellig in Keukenhof met jou en Maris!! Binnenkort weer een dagje fotograferen met zijn drietjes? (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto's! En dat uitzicht is mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er echt leuk uit zeg! Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad, en dat je leuke dingen blijft doen. Zo hoort het, genieten van je leven. X

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nice look:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's zeg! Ik zou ook wel een keertje naar Lille willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige foto's heb je gemaakt! Mijn citytrip naar Lille was echt een van de leukste citytrips die ik ooit gemaakt heb, superleuk om de stad zo even terug te zien. Ik herken alle plekken die je hebt gefotografeerd! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijkt mij een mooie stad. Het uitzicht op foto vier is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben er nog nooit geweest maar lijkt me erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig