woensdag 13 mei 2015

Ik bakte frambozenbrownies!

Gisterenochtend werd ik wakker met de gedachte 'ik ga frambozen brownies maken!'. Ik schreef een tijdje geleden een artikel over bakrecepten om te proberen in de meivakantie. Op de frambozen brownies kreeg ik super veel reacties, daarom besloot ik om die te gaan maken. Ik heb ze precies gemaakt volgens recept van Allerhande. Ze zijn aardig goed gelukt, alleen ik had mijn brownie te hoog gemaakt, achteraf had ik het beslag beter in twee ovenschalen kunnen verdelen in plaats van in één. De binnenkant was nog niet helemaal gaar, dus dat zou een tip zijn voor als jij ze ook wil gaan bakken! Verder zijn ze echt perfect gelukt, het ziet er ook zo lekker uit hé? Af en toe ongezond moet wel kunnen vind ik. 

SHARE:

18 opmerkingen

 1. Oh jeetje, dit ziet er zo heerlijk uit! Ik ga dit recept binnenkort ook proberen als het zomervakantie is! Inderdaad, af en toe ongezond mag ook wel eens. Voor een persoon zou dit denk ik echt teveel zijn maar in een kleine schaal moet het ook wel kunnen denk ik, toch?
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ziet er echt fantastisch lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh girl, dit klinkt goehoed!
  Wat een lekkere foto's heb je ook gemaakt.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw! Die tweede foto ziet er zó hemels uit. En de brownie moet geweldig hebben gesmaakt haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woooh, die ziet er zó lekker uit! Ik wil 'm eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nommmmmmmmmmmmmm, ziet er zo goed uit <3 Alleen al de combinatie van frambozen en chocolade klinkt hemels! Geniet ervan ;)


  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, wauw, wauw! Dit is gewoon perfect, echt. Lijkt me goddelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh wauuuww Bo! Wat ziet dat er toch ontzettend lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaaaah dit ziet er echt heerlijk uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jummiee! Dit ziet er lekker uit zeg. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaah, perfection! Prachtige foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh jeetje dit ziet er heerlijk uit! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Holy crab, dit ziet er echt heilig uit! Bijna gemeen dat je dit post zonder dat wij ook een stukje kunnen proeven! Was 'ie lekker?

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig