vrijdag 22 mei 2015

MAC Brave Satin lipstick

Mijn allereerste MAC lipstick is een feit! Ik wilde al heel lang een lipstick van het geweldige make-up merk MAC, maar het kleurassortiment is zo onwijs groot en de prijs hield mij ook een beetje tegen. De keuze was lastig, want ik zat enorm te twijfelen tussen Faux en Brave. Toch heb ik gekozen voor Brave, omdat deze iets opvallender is dan Faux. Hij brengt heel fijn en smooth aan, ook zit hij erg fijn op mijn lippen en droogt absoluut niet uit. Deze lipstick heeft een Satin Finish en is mat, wat ik persoonlijk heel mooi vind. Ik had nog geen ervaring met een matte lipstick, maar het is echt heel mooi. Ook blijft deze lipstick lang zitten, dat ben ik niet gewend haha. Ik denk alleen wel dat ik de lipstick te licht heb aangebracht voor de full-face foto, want hij is in het echt iets donkerder op mijn gezicht. De kleurkeuze heb ik zeker goed gekozen, ik ben er heel erg blij mee en ik weet zeker dat ik deze lipstick vaak ga dragen! Heb jij ervaring met lipsticks van MAC? Welke is jouw favoriet?
MAC Brave €19-,SHARE:

25 opmerkingen

 1. Dit is een hele mooie nude kleur voor jou! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur is dit! Ik wil deze ook!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur en hij staat je echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi hoor! staat je goed. ik heb veel MAC lipsticks, love them :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat je mooi! Ook bij je trui/shirt haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa Brave is zo'n mooie kleur! Ik wil zelf heel graag Faux en Brave hebben, het zijn zo'n leuke kleurtjes! Zelf heb ik ook een aantal mac lippenstiften, en mijn favoriet is tot nu toe nog Capricious, gewoon omdat het voor mij een fijn dagelijks kleurtje is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw die heb ik net even opgezocht, die is ook heel mooi!

   Verwijderen
 7. Hij staat je heel goed Bo! Mooie foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig kleurtje, staat je echt heel goed!
  XO IMKE // www.pastellics.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooi kleurtje! Staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. de kleur staat je echt heel erg mooi.... echt heel leuk om te zien...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De kleur is echt heel mooi, mijn favoriete lipstick van MAC is creme in your coffee. Dat is echt mijn all time favorited. xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Staat je prachtig! Ik ben ook fan want ik gebruik deze echt elke dag :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Staat je goed zeg! Zelf heb ik de lipstick Pink Plaid van Mac :)
  Binnenkort wil ik heeeel graag Velvet Teddy en Faux nog kopen!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, prachtig kleurtje en staat je ontzettend goed! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. fijne review en duidelijke foto's! ik hou ook echt van deze kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Joehoe, je eerste MAC lipstick, haha! Wauw, hij staat je echt heel erg mooi! Goede keuze heb je gemaakt! Pas maar op, MAC is verslavend... haha! Ik heb alweer een hele stash verzameld, oeps. Mijn favoriete lipstick van MAC is High Tea! Ik draag hem zo veel en ik zou hem zo opnieuw kopen! Prachtige foto's heb je gemaakt, meis!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig