zaterdag 9 mei 2015

Outfit

Wat een leuke dagen heb ik achter de rug zeg. Gisteren ben ik met vrienden een dagje naar het pretpark Toverland geweest, en pret hebben we heel veel gehad. Het was echt super gezellig en lekker weer. Niet te koud om in een t-shirtje rond te lopen! Mijn eerste weekje vakantie zit er alweer bijna op. Voor volgende week heb ik nog niet zoveel plannen. Afgelopen zaterdag maakte Maris outfit foto's van mij, bij de bloemen in de Keukenhof. Ik vind de foto's mooi gelukt, dankjewel Maris! Ik droeg mijn nieuwe blouse met bloemetjes (toepasselijk!). Deze blouse kocht ik vorige week bij de Only. Maandag ben ik ook wezen shoppen, de shoplog zal zo snel mogelijk op mijn blog verschijnen! Verder droeg ik in mijn outfit mijn sneakers omdat ik daar lang op kan lopen en mijn favoriete zwarte high waist jeans. Wat vind jij van mijn outfit?

BLOUSE ONLY JEANS ONLY SNEAKERS PUMA WATCH ORIANDO EARRINGS HEMA
SHARE:

16 opmerkingen

 1. Aah, zulke leuke foto's zijn het geworden, al zeg ik het zelf, haha. Ik vond je outfit echt heel erg tof! Jammer dat we eigenlijk geen detailfoto's hebben gemaakt van je sieraden. Volgende keer gaan we dat wel doen, hihi. Ik ben blij dat je blij bent met de foto's. Ze zijn ook echt zo ontzettend kleurrijk met die bloemen op de achtergrond! Ik vind je stijl trouwens echt heel leuk! Wat fijn dat je al zo'n leuke week hebt gehad. Toverland ben ik nog nooit geweest maar lijkt me erg leuk om er eens naartoe te gaan.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke locatie, lekker kleurrijk! Je shirt pas goed bij alle bloemen op de achtergrond, leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty :) Love the top!

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi blouseje! Staat leuk. Gezellige dagen heb je gehad :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De foto's zijn inderdaad erg goed gelukt!
  En ik blijf je blouse zo mooi vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super toffe top! Mooie foto's zijn het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je blouse is heel erg leuk! En wat een mooie foto's! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit, dat blousje is lekker vrolijk! En ook prachtige foto's :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke outfit! Je ziet er leuk uit ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie outfit heb je aan, het zijn ook gave foto's geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke foto's met die bloemetjesachtergrond:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke outfit! Die top die je hier draagt, is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig