vrijdag 15 mei 2015

Pink blossoms

Een tijdje geleden was ik op een fotografiemeeting in de Keukenhof samen met bloggers Carola en Maris. Ik heb al een artikeltje online gezet op mijn blog waarin ik de foto's liet zien van de tulpen. Er stonden ook super mooie bloesembomen die volop in bloei stonden waar ik ook wat foto's van maakte. Ik kan daar nooit genoeg van krijgen, de foto's zijn erg goed gelukt vind ik zelf! Thanks to my 55-300mm lens. Mijn meivakantie is nog steeds niet afgelopen, twee volle weken. Gisteren ben ik naar Dancetour geweest, vandaag + morgen + zondag werk ik. Lekker geld verdienen voor de zomervakantie! Nog maar heel even naar school, en dan is het al zover. Hoe was jullie meivakantie? En wat vinden jullie van mijn foto's?SHARE:

17 opmerkingen

 1. Mooie foto's zeg, die laatste is ook heel cutee<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt echt hele fijne foto's gemaakt. Bloesems zijn ook zo ontzettend fotogeniek. Ik hoop binnenkort ook weer een mooie bloesemboom tegen te komen op een fotoproof locatie. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, geeft echt zo'n fijn lentesfeertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje, alweer van die mooie foto's van die leuke dag! Ik vond het zo onwijs gezellig met jullie! Gaan we echt vaker doen, hoor! Die bloesembomen waren inderdaad erg mooi! Geniet nog even van je vakantie, ik ben vandaag ook heerlijk een dagje vrij dus een extra lang weekend!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk, de kleuren zijn super! xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige bloesems! Mijn oma heeft ook zo'n boom. En die endjes zijn te cute <3 Ik heb echt een zwak voor eendjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke, lenteachtige foto's! Dit is echt zo'n zomers artikel, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. lovely blog :) kisses:)

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die foto's zijn echt prachtig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's! Ik kan ook nooit genoeg krijgen van bloesemboom foto's. Ik vind ze zo ontzettend mooi. Helaas heb ik in de meivakantie niet zo veel bijzonders gedaan. Alleen maar leren, leren, leren haha. Leuk dat je naar Dancetour bent geweest. Ik ben nu al een paar keer naar Dancetour Dordrecht en Breda geweest en vind het altijd hele leuke feesten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super mooie foto's heb je gemaakt! Ik heb helaas geen meivakantie gehad en ga door tot 2 juli :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ziet er prachtig uit!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig