donderdag 7 mei 2015

Tulips / Fotografiemeeting Keukenhof

Afgelopen zaterdag ben ik samen met bloggers Carola en Maris naar de Keukenhof geweest om eens flink wat foto's te schieten. Carola wilde graag een meeting organiseren en ik kwam met het geweldige idee om naar de Keukenhof te gaan. Omdat ik het geweldig vind om bloemen te fotograferen, en waar kan dat nou beter dan daar? Ik nam mijn 55-300mm lens mee en maakte zo'n 275 foto's. Het was echt heel druk in het park, logisch, want alles stond super mooi in bloei. Het was heel gezellig met de meiden. Ik heb besloten de foto's in twee artikelen online te zetten, in dit artikel laat ik de tulpen foto's zien en in het andere artikel de bloesem foto's. En ooh Maris heeft outfit foto's gemaakt van mij die ik ook nog zal laten zien. Ik ben echt super blij met alle foto's die ik heb gemaakt, zo mooi die tulpen! Zijn jullie ooit in de Keukenhof geweest? En welke foto is jouw favoriet?

SHARE:

14 opmerkingen

 1. Ik ben er nog nooit geweest, maar wauw! Prachtige foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag er al een paar op facebook en instagram voorbij komen, maar je hebt echt erg mooie foto's gemaakt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag het artikel ook bij Maris! De eerste is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, Bo! Jouw foto's zijn zoveel mooier dan de mijne, haha! Wauw zeg... je hebt alles prachtig weten te fotograferen! Het was inderdaad echt ontzettend gezellig met jullie. Heb het heel erg naar mijn zin gehad! Foto 3 en 8 zijn mijn favorieten. Die oranje tulpen zijn echt prachtig... wauw! Ik blijf maar wauw zeggen, haha. Superlief trouwens die reactie hier boven, bracht wel even een glimlach op mijn gezicht, hihi.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! De eerste foto is mijn favoriet! Bloemen zijn ook zo fotogeniek om te fotograferen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt. Ontzettend leuk idee ook om een meeting te organiseren in de Keukenhof.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Mooie foto's, de 7e is mijn favoriet! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie foto's! Prachtig die warme kleuren. Keukenhof is echt een prima locatie als je mooie bloemen wilt fotograferen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig