maandag 29 juni 2015

It's my 18th birthday!

Vandaag blaas ik 18 kaarsjes uit, want ik ben jarig! Nu hoor ik officieel bij de volwassenen. Wat heb ik hier naar uitgekeken zeg, nu kan ik eindelijk de auto meenemen zonder mijn ouders mee te hoeven sleuren. Naar een vriendin, naar het zwembad, naar de stad, het is zoo handig! Ook kan ik nu een keertje uitgaan, zonder dat ik mijn zus lief aan hoef te kijken of ik haar id-kaart mee mag nemen. Ik heb al een paar keer geprobeerd om binnen te komen met mijn 17-jarige leeftijd, maar dat lukte meestal niet, haha! Maar goed, even over mijn verjaardagsplannen. Vanavond nodig ik familie en wat vrienden uit en proosten we eens goed op mijn 18-jarige leeftijd. Ik zal wel weer goed verwend worden denk ik! Over twee weken geef ik samen met mijn beste vriendin een feestje, omdat zij ook 18 wordt. Dan nodigen we al onze vrienden en vriendinnen uit, dat gaat echt super gezellig worden! Ik kijk er echt heel erg naar uit. Het leek me leuk om bij dit artikel wat fotootjes te plaatsen van toen ik nog klein was. So cute!
SHARE:

11 opmerkingen

 1. Awh wat een lieve foto's! Hartelijk gefeliciteerd met je 18e verjaardag! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Fijne dag vandaag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je verjaardag. je hebt een heerlijke warme dag vandaag. geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah cute zeg die foto's! Gefeliciteerd meid!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh wat een leuke, lieve fotootjes! Gefeliciteeeerd! Maak er een leuke dag van! (of van wat er op dit moment nog van over is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Leuk die foto's van vroeger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaww, wat lief zeg ♥ Van harte gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een dagje te laat, maarrrr: van harte gefeliciteerd :-)!!! Hopelijk heb je een heel leuke dag gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog gefeliciteerd! En wat een schattige foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig